Ben Affleck recunoaște că divorțul de Jennifer Garner este ”cel mai mare regret al vieții mele”

0

Ben Affleck vorbește deschis în cadrul interviului acordat pentru New York Times despre cum problemele din viața sa de cuplu l-au determinat să revină la vechiul obicei, alcoolul. Acesta a declarat că „Am băut alcool aproximativ normal pentru o perioadă de timp”, dar odată ce căsnicia lui suferea și alcoolul era din ce în ce mai prezent și a creat și mai multe probleme pentru viața sa de cuplu.

În anul 2018, după 13 ani de căsnicie, Affleck și Garner au luat-o pe drumuri separate. Cei doi au împreună 3 copii, Violet, 14 ani, Seraphina, 11 ani și Sam, 7 ani.

Affleck și-a continuat declarația spunând că „Cel mai mare regret al meu este acest divorț. Rușinea este foarte toxică. Nu vine nimic bun din rușine. Rămâne doar să trăiești în rușine, o senzație oribilă a unei stime de sine scăzute și a unui sentiment de ură față de propria persoană”. În timp ce Affleck recunoaște rolul pe care l-a avut la nivelul distrugerii relației din care făcea parte și a propriei persoane,el  încearcă să depășească emoțional această etapă.

„Pentru mine nu e sănătos să rămân blocat în…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.