Beauty and the…Stailer!

0

Lumea basmelor este plină de povești miraculoase în care prințesele sunt gata de bal la doar o învârtire de baghetă magică. Schimbări drastice de look și ținute impecabile. Dacă ar știi ele cât este de greu, de fapt, în realitate. Cum nu toată lumea este Cenușăreasa cu o zână magică mereu la dispoziție, salvarea trebuie să vină din alte părți. Chiar dacă nu oricine are un castel prin care să se plimbe zilnic, podiumul femeilor poate fi chiar culoarul pe care se plimbă zilnic, cel de pe holurile clădirii în care lucrează sau chiar sala de evenimente de la petreceri.

Adaptând povestea Beauty and the Beast, cu ajutorul unei platforme inovative o femeie poate trăi povestea ei de dragoste, diferită de cea din povești, în varianta Beauty and the Stailer!

Stailer și baghetele sale magice

Pentru orice locuitor din Timișoara, care vrea ca lumea din jur să rămână fără aer la simpla privire asupra lor, după o schimbare de look, există salonul Breathless House din Timisoara. Schimbări cu adevărat majore și impresionante, departe de orice doritor, de numai un click.

Pentru cine nu a aflat, platforma inovativă Stailer care permite programările la salon online este disponibilă acum și pentru saloanele din Timișoara, alături de norocoșii din Cluj, Iași, Oradea și București. Orice vizită la salon este facilitată de această platformă, deoarece lista cu locurile libere pentru programări este vizibilă pentru aproape orice salon din oraș.

Nu mai ești condiționată de timp, așa cum era Belle de ofilirea trandafirului pentru a obține cu adevărat schimbarea, ci poți accesa oricând Stailer, de pe propriul smartphone.

Acesta dispune de toate serviciile din sfera hair & beauty și este gratuit pentru toată lumea. Printre alte elemente magice pe care le are Stailer se enumeră și posibilitatea de a alege. Acum nu mai este nevoie să se plieze nimeni după programul stilistului, ci poate alege locul disponibil atunci când are timp să viziteze salonul.

Obținerea programării

Pentru a obține o programare la coafor in Timisoara sunt niște pași simplii de urmat. Trebuie doar să accesezi prima pagină, de unde vei selecta informațiile relevante. Acestea sunt cu privire la oraș, gen, serviciu, dată și oră. După ce este afișată lista disponibilităților, fiecare alege stilistul care se pliază pe dorințe.

Datorită transparenței de care a dat dovadă, această alegere este foarte simplă și nu necesită foarte mult timp. Lista de prețuri, poze de înainte și după, salonul și poza stilistului sunt unele dintre informațiile disponibile.

Confirmarea programării se va face printr-un mesaj text primit pe telefon și tot ce urmează este schimbarea prin vizita la salon. Doritorii pot beneficia și de un cont care permite vizualizarea tuturor serviciilor de care a beneficiat, precum și setarea unui reminder.

Servicii extra

Pentru ca totul să fie la îndemâna utilizatorilor și accesibil, Stailer dispune și de alte servicii, tot gratuite. Nu există niciun cost ascuns în toată această ecuație, chiar dacă unii pot fi sceptici. Stailer are chiar și Google Maps inclus cu ajutorul căruia cei interesați pot ajunge direct la locația corectă.

Alături de acestea se enumeră și alte avantaje și beneficii pe această agendă virtuală care permite gestionarea programărilor la salon mult mai util. Frica de schimbare nu este valabilă în cazul serviciilor oferite de profesioniști în domeniu. Make that change in your life! Alege Stailer!

Contact:

support@stailer.ro.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.