Au fost anunțate trei noi concurente pentru show-ul „Bravo, ai stil! Celebrities”

0

Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu, cei trei jurați „Bravo, ai stil! Celebrities”, dar și Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii de fashion de la Kanal D, sunt pregătiți pentru întâlnirea cu concurentele care se vor duela stilistic, în noul sezon al cele mai iubite competiții de modă din România.

Cele trei vedete care se alătură celorlate trei concurente deja anunțate în componența show-ului de fashion „Bravo, ai stil! Celebrities” sunt Gina Chirilă, Bianca Rus și Theo Rose.

Gina Chirilă, fotomodel de succes, este una dintre cele mai apreciate modele, atât în România, cât și în străinătate. Frumoasa vedetă este și antreprenor, aceasta și-a lansat anul acesta un brand de haine. Gina Chirilă vine în competiția de stil cu experiența podiumurilor marilor case de modă. Vedeta spune că îmbrățișează această nouă experiență ca pe o provocare și că își dorește să dobândească mai multe cunoștințe solide în domeniul modei.

„Această competiție reprezintă o provocare pentru mine! Dar având în vedere că am lucrat în domeniul modei timp de 6 ani, în…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.