Artista rap Nicki Minaj și iubitul ei, Kenneth Petty, s-au căsătorit

0

Cântăreața de muzică rap Nicki Minaj a confirmat că s-a căsătorit cu iubitul ei, Kenneth Petty, printr-un scurt film distribuit, luni, pe rețeaua de socializare online Instagram, în care apar două șepci pe care sunt imprimate cuvintele „mireasă” și „mire”, potrivit contactmusic.net.

În filmul distribuit de artista rap în vârstă de 36 de ani mai apar două căni pe care sunt scrise cuvintele „doamna” și „domnul”.

Totodată, în descrierea filmului, Nicki Minaj a scris un scurt mesaj, dezvăluind numele ei după căsătorie și presupusa dată la care a avut loc evenimentul: „‘Onika Tanya Maraj-Petty 10-21-19”.

Cântăreața Onika Tanya Maraj, cunoscută sub numele de scenă Nicki Minaj, a afirmat în luna septembrie că „a decis să se retragă, pentru a-și întemeia o familie” și că își va iubi mereu fanii.

În acest context, artista rap a dezvăluit, pe 17 octombrie, că s-ar putea căsători „în următoarele șapte zile”.

„Am obținut certificatul de căsătorie, dar vreau ca un anumit pastor să oficializeze ceremonia. Aceasta mi-a spus că este disponibilă săptămâna viitoare, deci ne-am putea căsători în următoarele șapte zile”, a declarat Nicki Minaj.

Cu toate acestea, cântăreața de muzică rap a afirmat că nu va purta o rochie tradițională de mireasă la eveniment.

„Asta este prea mult. Nu pot, în niciun caz. Organizarea mi-ar lua prea mult timp. Nu sunt bună la asta. Sunt delăsătoare, deci evenimentul ar avea loc în doi ani începând din acest moment”, a adăugat Minaj.

Nicki Minaj s-a născut în Saint James, în insulele Trinidad şi Tobago, şi a crescut în Jamaica şi în New York. Minaj a intrat în atenţia publicului după ce a semnat un contract cu Young Money Entertainment, în 2009. Celebră pentru stilul vestimentar foarte colorat şi perucile la fel de colorate pe care le utilizează frecvent, artista a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.