Anna Lesko nu-și mai pune speranța în relații serioase, de lungă durată: “Unele obiceiuri sunt ofensive, pur şi simplu enervante”

0

Anna Lesko se numără printre cele mai sexy artiste din muzica românească. Femeie de carieră și mamă, de asemenea, Anna a demonstrat că nimeni și nimic nu o poate opri din a-și îndeplini visele. A vrut să aibă un succes răsunător și a muncit din greu pentru a-și contura o carieră în lumea showbiz-ului.

În urmă cu puțin timp, Anna le-a dezvăluit fanilor ei că a încheiat relația cu tatăl copilului său. Ea și DJ Vinnie au ales să meargă pe drumuri separate la începutul lunii august, iar de atunci vedeta și-a îndreptat toată atenția către muzică.

Cât despre relațiile de lungă durată, Anna Lesko pare să se fi hotărât definitiv.

“E drăguţ la început:). Se mută impreună. Fac cunostintă cu obiceiurile, gusturile, preferintele fiecăruia, ciudăţeniile fiecăruia. Lui îi place pâinea arsă la micul dejun iar ea face pipi cu uşa deschisă larg la baie. Unele obiceiuri inveţi să le accepţi iar altele sunt ofensive, pur şi simplu enervante. Se creează rutina. Devin familiari si creste sentimentul de siguranţă. Incepi să dai „raport” unde eşti, cu cine eşti, ce faci, ce vei face în urmatoarele 10 minute si până când vă veţi vedea la sfarsitul zilei, etc… Familiaritatea asta de multe ori se dovedeste a fi un anti-afrodiziac ✌️”, a scris Anna Lesko pe contul său de Instagram.

Imaginile sexy pe care Anna Lesko obișnuiește să le posteze pe internet sunt foarte apreciate de către bărbați, însă multe femei au criticat-o serios. Artista a scris de asemenea un mesaj pe măsură, ce a stârnit foarte multe reacții în mediul virtual.

„Tu, femeie domestică, nu ai curajul să scoţi capul din ograda ta decât când este vorba despre o bârfă şi de a jumuli pe vreo „curajoasă” care te orbeşte trecând stradă. Eşti rea şi neagră în cerul gurii, latri toată ziua până şi la umbră ta. (…)Mă condamni întruna să fiu…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.