Angelina Jolie a dezvăluit care sunt planurile de viitor ale fiului său, Maddox, care studiază în Coreea de Sud

0

Angelina Jolie a dezvăluit într-un interviu pentru DongA Daily faptul că facultatea la care merge fiul ei Maddox, și anume Yonsei University din Coreea de Sus, s-a închis temporar în urma pandemiei de coronavirus și că el așteaptă cu nerăbdare să meargă din nou la cursuri atunci când va fi posibil.

„Sunt extrem de fericită cu alegerea pe care Maddox a făcut-o în ceea ce privește facultatea. Desigur, acum este închisă din cauza pandemiei de coronavirus. Dar nu se va transfera. Se va întoarce imediat cum lucrurile se vor rezolva. Acum profită de acest timp și studiază limba coreeană și rusă”, a declarat Angelina Jolie.

Angelina Jolie a mai spus și că foarte mulți tineri nu mai au acces la educație. „Este greu pentru oricine ca brusc să nu mai meargă să studieze și să nu mai fie lângă prieteni, mai ales că în unele țări, dacă educația unui tânăr este întreruptă în acest fel, e posibil ca el să nu se mai întoarcă niciodată pentru că trebuie să meargă la muncă sau se confruntă cu alte presiuni.”

Actrița a îndemnat tinerii să continue să se preocupe de educația lor….

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.