Andreea Marin, printre vedetele revoltate asupra cazului crimelor din Caracal: „Cum se mai privesc în oglindă şi în ochii celor din jur?!”

0

Moartea înfiorătoare a Alexandrei Măceșanu, copila de numai 15 ani care a fost ucisă de Gheorghe Dincă, fostul mecanic auto din Caracal, a înfuriat o țară întreagă, iar printre vedetele care au reacționat a fost și Andreea Marin.

Viața ei s-a încheiat atunci când Gheorghe Dincă a ucis-o, la puțin timp după ce a reușit în mod miraculos să sune la 112 pentru a cere ajutor, dar a dat peste un proces lent dar și de atitudinea nepăsătoare a operatoarei și polițistului care au preluat apelul disperat al fetei.

Andreea Marin a publicat un mesaj pe Facebook, prin care și-a exprimat furia și revolta la adresa operatorilor de la 112, dar și a polițiștilor care au ignorat-o.

”Revolta interioară, identificarea cu durerea părinţilor, fiind şi eu părinte, mi-au adus nopţi nedormite şi un blocaj, pe care eu rar l-am trăit. Am fost incapabilă să formulez o opinie coerentă, ştiind că ea e umbrită de un acut sentiment de… întuneric, ca să folosesc un termen decent. Nu aş vrea să spun câte scenarii dezarmante îi trec unui părinte prin minte, când fără să vrea se gândeşte la situaţii prin care ar putea trece propriul copil. (…) Pun o întrebare: acestor ‘persoane’ ce se aflau la celălalt capăt al firului când această fetiţă înspăimântată a sunat cerând ajutor, probabil părinţi şi ei, le e bine în propria piele, ştiind la ce a condus indiferenţa şi lipsa lor de omenie, pur şi simplu? Cum au fost sancţionaţi, pentru că au ‘ţinut linia ocupată’ fără niciun rost? Cum se mai privesc în oglinda şi în ochii celor din jur?!”, a publicat Andreea Marin pe pagina sa de Facebook.

În plus, Andreea Marin a criticat sever și incompetența celor ce sunt responsabili de siguranța noastră, a cetățenilor.

”Suntem sătui de incompetenţi, de scuze şi de legi care permit mizeriei umane să se ascundă după ele, atunci când nu îşi…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.