Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit

0

Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit, vestea fiind confirmată de artistă prin intermediul unui mesaj postat pe platformele sociale.

După ce în ultima perioadă au apărut numeroase zvonuri despre o posibilă separare a Andreei Bălan de George Burcea, artista a confirmat astăzi prin intermediul unui mesaj publicat pe contul ei de Instagram că zvonurile apărute în ultimele zile sunt adevărate. Aceasta nu a precizat însă dacă este vorba despre o separare temporară sau un divorț, spunând doar că tot ce s-a scris până acum este adevărat.

„Dragilor, vă mulțumesc din suflet tuturor pentru mesajele frumoase și de susținere 🙏Le-am citit pe toate ❤️ Tot ce pot să vă spun, este că ceea ce s-a scris în presă este adevărat. În rest, altceva nu pot să declar momentan, deoarece sunt momente delicate, iar Ella si Clara trebuie protejate. 👶👧 Vă îmbrățișez cu drag, mereu a voastră AB”, a fost mesajul postat de Andreea Bălan.

În ultimele săptămâni au vehiculat numeroase zvonuri potrivit cărora Andreea Bălan și George Burcea nu mai formează un cuplu și nu mai locuiesc…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.