Andreea Bălan și-a invitat tatăl la nuntă însă acesta nu și-a făcut apariția! Motivul, explicat de artistă

0

Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit civil sâmbătă, pe data de 10 august, iar tatăl ei, Săndel Bălan, nu a fost prezent la eveniment. Cu toate acestea, bărbatul a fost invitat la nunta ce va avea loc în septembrie, însă artista admite că relație dintre cei doi este foarte distantă.

La puțin timp după ce s-a vorbit în presă despre faptul că Săndel Bălan ar fi aflat din vecini că fiica lui se mărită și că nu ar fi fost invitat la nuntă, Andreea Bălan a declarat că a fost invitat la evenimentul din septembrie, doar că relația celor doi este foarte rece și că își vorbesc doar „strictul necesar”.

”Nu mai este un subiect sensibil de mult. Aşa cum am evoluat în general, am evoluat şi la acest capitol. Mă înţeleg foarte bine cu tata şi îmi doresc ca el să fie bine, să fie fericit. Avem o relaţie foarte OK, vine şi o vede pe Clara, o vede pe Ella când doreşte el. Doar că nu locuieşte aproape de noi. Locuieşte în Ploieşti şi ne vedem foarte rar.

Da, este invitat la nuntă. Nu vorbesc zilnic cu el sau foarte des, pentru că nu avem lucruri de împărţit, nu avem ce să ne spunem. Vorbim strictul necesar. Ne sunăm să ne întrebăm de sănătate de Crăciun şi de Paşte, atât. În rest, nu pot să spun că suntem prieteni”, a dezvăluit Andreea Bălan pentru revista Viva!

Relația dintre Andreea Bălan și tatăl ei este una foarte distantă

În urmă cu doi ani de zile, Andreea Bălan a discutat despre suferința pe care a trăit-o pe vremea când era în trupa Andre și lucra cu tatăl ei.

Orice îi spui copilului tău rămâne în subconştientul lui pentru că asta e o rană. În concerte mergeam doar cu tatăl meu, mama lucra. Am avut o copilărie drăguţă până la 10 ani, dar s-a terminat totul când am început să cânt! Apoi eram un roboţel, care era pus să execute să danseze aşa cum i se spune. Foarte multe lucruri au…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.