Andreea Bălan, despre experiența dramatică suferită: „Mi-am dat seama că a fost foarte, foarte grav ceea ce s-a întâmplat”

0

”Da, am trecut printr-o cumpănă foarte grea, neaşteptată, nimic nu a prevăzut incidentul care s-a întâmplat. Mi s-a oprit inima aproape un minut. Am fost resuscitată, readusă la viaţă, practic. Eu nu am conştientizat ceea ce mi s-a întâmplat decât destul de târziu, când am ajuns acasă. Asta pentru că, atunci când m-am trezit, la Terapie Intensivă, după cele două zile în care am fost inconştientă, şi mi s-a povestit ceea ce mi s-a întâmplat, eu nu am realizat.

Am ţinut minte doar că am intrat în sala de operaţii, am fost anesteziată parţial, de la jumătate în jos, şi apoi deodată m-am trezit după două zile şi mi s-a povestit că mi s-a oprit inima, că am trecut printr-un incident grav, că lichidul în care a stat fătul a ajuns în sânge şi, implicit, la plămâni, şi de aceea s-a produs stopul cardio-respirator. În acel moment, mi s-a dat şi vestea că nu mai pot să fac copii. Eram atât de sedată, încât nu am realizat foarte tare ce s-a întâmplat. Şi nici în zilele următoare.

Încercam să zâmbesc, să fiu tare, veneau oameni în vizită şi nu am conştientizat. Abia când am ajuns acasă, abia când George mi-a povestit cum a văzut el lucrurile – pentru că el a stat afară şi a văzut prin geamul sălii de operaţie cum Clara a fost scoasă, iar apoi a văzut-o pe anestezistă cum mă resuscita manual –, mi-am dat seama că a fost foarte, foarte grav ceea ce s-a întâmplat, şi dureros pentru familia mea. Pentru că, timp de 24-30 de ore, ei nu au ştiut ce se întâmplă cu mine şi nu aveau veşti de la doctori, aceştia încercând să-mi salveze viaţa. Nu aveau veşti pozitive, iar prin minte le-au trecut tot felul de idei sau de scenarii grave şi au trecut prin nişte momente îngrozitoare.

Când m-am trezit şi am devenit conştientă, la Terapie Intensivă, abia atunci s-au relaxat atât mama, cât şi George. Şi mă bucur că am avut o a doua şansă, că fetele mele nu au…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.