Anca Serea a dezvăluit detalii din intimitatea ei cu Adi Sână! Vedeta a mărturisit cum reușește să aibă timp și pentru soțul ei

0

Anca Serea se pregătește din ce în ce mai mult pentru momentul în care va deveni mamă pentru a șasea oară. În urmă cu puțin timp, vedeta a făcut în câteva rânduri mărturisiri despre momentele intime pe care le are alături de soțul ei, Adi Sână, chiar dacă locuința acestora este „invadată” de copii.

Așadar, în cadrul unei postări pe blogul său personal, Anca Serea a dezvăluit că își poate face timp pentru soțul ei prin câteva trucuri ușoare, la care oricine poate apela.

Am fost binecuvântaţi cu cinci copii frumoşi şi inteligenţi şi ne pregătim să o întâmpinăm pe bebelina Leah cât de curând. Pentru că au vârste diferite, respectiv şi programe de somn diferite, devine o reală provocare ca eu şi Adi să găsim puţîn timp pentru noi doi. Vă împărtăşesc aici câteva dintre micile secrete la care apelez eu. Nu vă imaginaţi că este vorba despre ceva extrem de complicat, doar de o coordonare mai bună a diferitelor activităţi.

– Timpul, cel mai mare inamic – sunt zile în care cu siguranţă abia mai reuşesc să ajung până în pat, dar şi zile în care avem un program mai lejer. Încerc, pe cât posibil, să îmi “aglomerez” doar câteva zile pe săptămână, pentru că apoi să mă pot bucura alături de cei dragi de mai mult timp liber. Atâta timp cât îţi creezi o prioritate pentru a petrece momente plăcute alături de partenerul tău, cu siguranţă vei găsi şi timpul necesar. Pentru noi, fie după ce adorm copiii, fie dimineaţă devreme, reuşim să ne întâlnim în dormitor. De asemenea, în timpul verii copiii mai mari ajung să plece în tabere sau excursii, precum şi în vizite la rude şi prieteni, aşa că rămân alături de noi cei mici care adorm mai devreme; drept urmare, rămâne mai mult timp după ora de culcare pentru noi doi. La aspectul legat de timp, subliniez un lucru important din punctul meu de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.