Anca Lungu, dezvăluiri năucitoare despre situația epidemiei de Covid-19 în Franța: „M-a apucat un sentiment de tristețe. Mi-au dat lacrimile”

0

Anca Lungu locuiește în Franța, la Nisa, alături de familia ei, iar în această perioadă de criză epidemiologică, se află în izolare la domiciliu, pentru a se feri de coronavirus.

În timpul unui interviu online, realizat de Simona Gherghe, fosta prezentatoare tv a făcut dezvăluiri înduioșătoare referitor la situația țării dar și despre ceea ce se întâmplă în prezent cu oamenii.

„Anca Lungu locuiește în Franța, la Nisa. De marți, toată țară e în izolare la domiciliu. Asta înseamnă că oamenii pot ieși la supermarket sau la farmacie doar pe baza unui permis special. Dacă poliția te prinde că ești în altă parte, te amendează. Anca mi-a povestit despre cum e viață în Franța, zilele astea, dar și cum s-a pregătit de carantină’, a postat Simona Gherghe pe contul de socializare, alături de care a atașat un video.

Anca Lungu a detaliat ce se întâmplă în această perioadă în Franța și ce măsuri a luat pentru a fii pregătită de perioada de izolare.

„Această izolare este valabilă pentru toată lumea. Au început de marți la prânz. Președintele Macron a ținut un discurs și a anunțat că aceasta este măsura la care s-a gândit pentru a limita răspândirea virusului. Mă bucur că s-a luat această măsură. Din fericire, în Franța sunt acum 8000 de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.