Anamaria Prodan și-a justificat gestul ieșit din comun atunci când l-a lovit în față pe Dan Alexa: „A fost o reacţie copilărească”

0

Anamaria Prodan a reușit să acopere victoria pe care Simona Halep a obținut-o la Wimbledon, deoarece, într-o criză de gelozie, aceasta l-a lovit pe Dan Alexa.

Antrenorul Laurențiu Reghecampf și soțul sexy impresarei s-a văzut nevoit să comenteze incidentul dintre soția lui și Dan Alexa.

Dacă la început a spus că nu știe nimic, mai apoi acesta a venit cu declarații și a declarat că cei doi au o relație „specială.”

”Ana este soţia mea şi o cunosc cel mai bine. Pune foarte mult suflet la orice echipă lucrează. Nu ne interesează pe niciunul cum scriu şi ce vorbesc toţi! A fost un gest copilăresc al Anei, pe care-l regretă, un gest care vine în urma unui conflict între ea şi Dan, din cauza faptului că jucatorii aduşi nu s-au ridicat ieri la nivelul dorit de ei. Se întâmplă şi astfel de lucruri în momentul când vrei să construieşti o echipă, trebuie răbdare, lucru care nu există în România.

Îmi pare rău pentru Dan şi familia lui şi sper să treacă peste acest incident, eu am încredere în el ca prieten şi antrenor şi sper să reuşească să facă rezultate bune la Astra. Ana şi Dan au construit mult împreună. Au trecut prin bune şi rele şi au reuşit mereu. Toate trec în viaţă. Pe Ana o ştim toţi. O fire rebelă şi vulcanică, foarte puternică din toate punctele de vedere”, a declarat Laurenţiu Reghecampf, conform Cancan.ro

Anamaria Prodan a afirmat de asemenea, că a dorit toată atenția lumii chiar în ziua în care Halep a câștigat:

”De ce băgaţi în seamă tot? Vă rog, lăsaţi-mă! Am vorbit de nişte jucatori. Nu mă interesează ce apare în presă. Eu sunt mai nervoasă şi vulcanică. La ce circ e în presa, iar sunt în prim-plan. Sunt obişnuită să fiu nr. 1 în presă şi în sport şi am simţit că îmi ia faţa Halep. M-am gândit să scrie presa numai de mine în ziua în care a câştigat ea Wimbledon-ul……

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.