Anamaria Prodan s-a alăturat vedetelor care sprijină prima linie! Vedeta a făcut o donație importantă pentru spitale

0

În această criză continuă în care oamenii din linia întâi nu beneficiază de toate măsurile de protecție, cetățenii dar și vedetele încearcă să le întindă o mână de ajutor bolanvilor de coronavirus dar și medicilor și spitalelor, donând. Pe lista vedetelor care au avut posibilitatea și au donat, se numără și Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan s-a mobilizat alături de finul ei, Moise Olariu, și împreună au făcut o donație importantă pentru Spitalul Victor Babeș din Timișoara, dar și pentru Spitalul Fundeni din Capitală.

Donațiile se duc direct la spitale

Vorbim așadar despre 800 de combinezoane, 1000 de măști pentru protecție și o cantitate mare de alcool sanitar, care au ajuns la cele două spitale.

„ Fiecare trebuie să aibă un rol în această luptă cu acest virus. Chiar dacă este un rol mare sau mic. Nu putem doar să aplaudăm, să facem desene, să facem clipuri pentru Instagram. Hai să băgăm mâna în buzunar să ajutăm spitalele și medicii! Degeaba îi aplaudăm dacă ei nu au cum să se protejeze sau cum să ne ajute! Degeaba claxonăm sau punem imnul dacă nu donăm bani sau materiale sanitare. Medicii mor înaintea noastră deoarece nu au cum să se protejeze”, a mărturisit Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan face apel la colegii săi din fotbal

„Dacă…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.