Ana Morodan a dezvăluit care este suma pe care o câștigă lunar: „Mi-am propus să ajung un om de business care câştigă câteva zeci de mii de euro pe lună”

0

Ana Morodan, sau cum mai este supranumită „Contesa Digitală”, care a devenit și mai cunoscută în urma apariției sale la „Asia Expres” a divulgat care este suma de bani pe care o câștigă lunar.

Așadar, în timpul unui interviu, Ana Morodan, care a făcut senzație la „Asia Express”, a declarat că în fiecare lună încasează 17.000 de euro, asta doar în urma asocierii imaginii sale cu unele branduri.

”În medie, în jur de 17.000 de euro pe lună, din endorsing de mărci în online, completez această sumă cu veniturile din extensiile de marcă personală. Voi face în continuare influencing, dar voi face aşa cum consider eu că trebuie făcut: qua­lity content, în spiritul meu de marcă şi pe bugete care să mă lase să creez un anume tip de content, deci şi rezultate consistente pentru clienţii mei.

Dacă mă raportez la ultimele luni, câştigurile din influencing au scăzut la 40% din veniturile mele pentru că au crescut mult extensiile de marcă: brandul de fashion, apariţii TV, evenimentele, conferinţele unde am fost speaker, consultanţă. Dacă îmi ies planurile aşa cum vreau eu, zona de influencing în următorii doi ani va reprezenta doar maximum 15% din veniturile mele. Endorsingul va continua să existe în viaţa mea” a afirmat Ana Morodan într-un interviu pentru revistabiz.ro.

„Sunt un om care munceşte să facă bani, nu nişte bani, să trăiască aşa cum vrea şi trăitul ăsta cum vreau eu nu se asigură cu venituri doar din industria asta. Consi­der că influencereala’ este un freelancing.

Mi-am propus să ajung un om de business care câştigă câteva zeci de mii de euro pe lună, un capital care să îmi asigure o construcţie pe termen mediu, investiţii, angajaţi şi care să creeze plus-valoare adevărată. Acum ştiu că din zona de influencing nu ai cum să faci asta, nu sunt bugete atât de mari cum se vehiculează în…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.