Alte măsuri de protecţie suplimentară împotriva îmbolnăvirii

0

Turiştii ar trebui să vizitele obiectivele în intervale orare în care nu sunt foarte aglomerate iar biletele ar trebui rezervate din timp şi folosită opţiunea skip the line, recomandă consultanţii în turism.

Alte măsuri de protecţie suplimentară împotriva îmbolnăvirii, în cazul în care turiştii îşi petrec vacanţa peste hotare, sunt folosirea dezinfectantului antibacterian şi a măştilor medicale de unică folosinţă, recomandă consultanţi în turism într-un comunicat remis luni AGERPRES.

Aceste măsuri suplimentare de protecţie costă mai puţin de 25 de lei şi sunt recomandate de Organizaţia Mondială a Sănătăţii odată cu apariţia şi răspândirea coronavirusului din oraşul Wuhan, China.

„Vorbim de produse care ne sunt la îndemână zi de zi, dar pe care evităm să le folosim din prea multă comoditate sau, poate, în cel mai rău caz, din inconştienţă. Dacă totuşi, nu doriţi să călătoriţi cu astfel de obiecte la voi, în cazul măştilor medicale, poate de ruşine, măcar, pentru a vă proteja, rezervaţi-vă din timp biletele la obiectivele turistice şi folosiţi şi opţiunea skip the line. Este un element de siguranţă pentru voi. Căutaţi să vizitaţi aceste obiective în intervale orare în care nu sunt atât de aglomerate, iar aici vă poate ajuta cu sugestii Google”, a declarat Paul Barbu, consultant de turism.

În cazul în care călătoria este realizată cu avionul, în rucsac sau în bagajul de mână nu poate fi folosit un tub mai mare de 100 ml. Preţul unui astfel de tub de dezinfectant costă până în 10 lei, se precizează în comunicat.

„Şerveţelele uscate pot ajunge să coste, în medie, 6-8 lei, dacă doriţi să cumpăraţi un bax de 10 pachete. Măşti medicale de unică folosinţă. Acestea se pot găsi la orice farmacie şi costă între 10 şi 20 de bani bucata. Sau dacă achiziţionaţi la pachet de 50 bucăţi, cum se găsesc cel mai frecvent, atunci…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.