Alina Ceușan, protagonista unui film cu Dracula, difuzat pe Netflix

0

NETFLIX x ALINA: AN INSIGHT FILM ON DRACULA este o saga în trei părți care spune povestea lui Dracula și a personajelor care înconjoară această legendă, în viziunea Alinei Ceușan.

Personajul principal, interpretat de Alina Ceușan, este cel al călugăriței Agatha Van Helsing, cu experiență în ocultism și vrăjitorie, „o femeie incredibil de puternică și o sursă de inspirație pentru toate femeile”, „singura care îl poate înfrunta de la egal la egal pe Dracula”, așa cum este prezentat personajul în trailer.

Filmările au avut loc în localitatea Mărișel din județul Cluj Napoca, iar din echipa de producție face parte și buna prietenă a Alinei, Carmen Grebenișan. Costumele sunt realizate de Ingrid Teodosiu, iar editarea a fost făcută chiar de Alina Ceușan.

Poți viziona trailer-ul seriei chiar AICI:

Pe Alina Ceușan și Carmen Grebenișan le vei putea urmări din primăvara acestui an în cel de-al treilea sezon Asia Express, show difuzat de Antena 1. Înainte de a pleca în aventura Asia Express, Alina Ceușan a vorbit în exclusivitate cu ELLE despre participarea sa la acest reality show:…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.