Alexandra Stan, dezvăluiri uimitoare după ce s-a filmat în pielea goală: „Sunt un fel de cal sălbatic”

0

Alexandra Stan a fost protagonista unui scandal de proporții în urmă cu câteva săptămâni, atunci când s-a filmat goală și a făcut toate imaginile publice pe social media. Acum însă, vedeta a făcut declarații despre viața ei.

După ce a fost invitată în cadrul emisunii „Vorbește lumea”, cântăreața a dezvăluit că este înnebunită să fie o femeie liberă și nu suportă gândul de a fi privată de libertate.

„De multe ori am vrut să schimb ceva în viaţa mea. De câte ori nu eram fericită. Dacă eram într-un contract, dacă aveam o colaborare cu cineva de câteva luni… Eu, dacă nu sunt fericită, nu mă simt împlinită, îmi afectează creativitatea, libertatea, eu ştiu, zic dacă sunt într-o relaţie şi se întâmplă asta, dacă văd că sunt constrânsă, mi se pare că e o problemă, sunt un fel de cal sălbatic. Nu-mi place să fiu îmblânzită, aşa, foarte uşor”, a declarat Alexandra Stan la Vorbeşte Lumea, conform Cancan.

În plus, Alexandra Stan și-a spus părerea referitor la secretul reușitei într-o relație de cuplu:

„Echilibrul. E foarte important ca şi bărbatul şi femeia să aibă universal lui, separate de universal comun. Chiar şi atunci când sunt copii într-o relaţie, e important ca femeia să aibă o activitate a ei, o intimidate a ei, un…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.