Alege Neuroexpert, pentru o minte si o viata agera

Afla cum poti transforma zilele obisnuite in momente extraordinare, la orice varsta

0

Toată lumea are ocazionale „momente dificile, in care mintea pare ca ii joaca feste”. Poate că ai intrat în bucătărie și nu iti amintesti de ce …sau nu iti vine in minte un nume cunoscut, poate chiar în timpul unei conversații importante. Aceste probleme de memorie pot apărea la orice vârsta si de atentie pot cauza un disconfort major sau chiar ne pot împiedica sa traim o viata normala

 

Memoria, stresul și alte schimbări cognitive pot fi frustrante, dar vestea bună este că, datorită deceniilor de cercetare, poți reusi să-ți faci mintea activă din nou. Astfel, daca ai simtit ca neatentia, oboseala si lipsa de vointa de tin in spate, astazi poti sa schimbi ceva. Descopera Neuroexpert – un supliment dezvoltat printr-o asociere de componente cu proprietăți dovedite în perfecționarea stării emoționale și tratarea afectiunilor neurodegenerative sau a coloanei. Neuroexpert este util cand ne plangem de probleme de memorare, cand ne dorim ca mintea sa ne fie mai agera sau ne luptăm cu depresia ori stresul. În egala masura, acest supliment naturist este potrivit pentru neuropatie periferică și diabetica.

 

 

 

Perfect pentru organismul uman

Formula Neuroexpert a fost elaborată, testată și aprobată pentru a ingloba compuși ce sunt parte din structura cerebrală; aceștia trec fără probleme de bariera hematoencefalica, lucrează sinergic și au biodisponibilitate crescută.

 

Bucura-te de cele sase ingrediente eficiente ce sprijină sănătatea mentală infloritoare

Neuroexpert a fost dezvoltat avand la baza componente care sunt susținute de experți și de știință:

  1. Citrulina –  un amino-acid ce reuseste sa: scada hipertensiunea, crească rezistența și performanta fizica, sprijine funcțiile sistemului circulator, ofere efecte antidepresive.
  2. Inozitol – de folos la controlul zahărului din sânge prin creșterea senzitivitatii corpului la insulina; scade anxietatea și reduce din simptomele depresiei (actionand asupra serotoninei), sprijina regenerarea ficatului.
  3. L-carnitina – o substanță compusă din doi aminoacizi, creata in ficat si rinichi. Apreciata pentru rolul ei de a arde grasimi. Are un impact pozitiv la nivelul sistemului imunitar, la pacienții cu ciroza ori afectiuni renale, are impact asupra nivelului de trigliceride și al colesterolului.
  4. L-cisteina – ajuta la pastrarea glicemiei între valorile normale, de folos în cazul cancerului de plamani si colon, de un real sprijin pentru cei ce suferă de Alzheimer ori alte boli ale creierului.
  5. L-glutamina – amino-acid utilizat pentru tratamentul afectiunilor intestinale,  artritei, bolilor autoimune și al tesuturilor conjunctive.
  6. L-tirozina – unul dintre cei 20 de aminoacizi  utilizati de celule la sintetizarea proteinelor. Poate scădea nivelurile de stres și anxietate, este de folos în reducerea episoadelor depresive.

 

NEUROXEPERT

Pentru bunastarea ta psihica si emotionala

 

Un supliment popular pentru îmbunătățirea abilităților cognitive, cu ingrediente ce sustin sistemul nervos, imbunatatesc memoria, concentrarea, atentia si ofera protectie antioxidanta la nivel neuronal. Se administreaza simplu – cate o capsula dimineata si o capsula seara, in timpul mesei.

 

Comanda de aici Neuroexpert si afla cum sa ai parte de o putere mai buna de concentrare și o stare psihică mai buna!

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.