Afacerea ta pe patru roți – alege mobilierul pentru autoutilitare potrivit

0

Pentru afacerile care oferă servicii de urgență, în care deplasarea rapidă este cheia rezolvării problemelor, autoutilitara trebuie echipată corespunzător.

Există profesii și afaceri pentru care mobilitatea este un factor cheie. Vorbim aici de servicii de electricieni, instalatori, mecanici sau chiar de laboratoare mobile. Pentru o astfel de afacere, furgoneta este elementul central, ea asigurând atât deplasarea rapidă cât și transportul în siguranță și în deplină ordine al pieselor, instrumentelor și materialelor necesare lucrării. Podele rezistente, pentru ca maşina să nu aibă se suferit, capitonaj de calitate şi rafturi modulare sunt toate necesare pentru a-ţi desfăşura munca în condiţii de siguranţă.

Pentru afacerile care oferă servicii de urgență, în care deplasarea rapidă este cheia rezolvării problemelor, autoutilitara trebuie echipată corespunzător. Importanța zonelor de organizare și stocare a echipamentului este dublată de către importanța protecției acordate vehiculului. Așadar, furgoneta de serviciu trebuie dotată, în primul rând, cu materiale de protecție. Acestea vor proteja suprafețele mașinii, vor prelungi durata de viață a acesteia și vor reduce cheltuielile de întreținere și reparație pe termen lung.

Cea mai expusă zonă a autoutilitarei este podeaua. Aceasta va prelua uzura cauzată de mersul operatorilor dar și de marfa transportată. Pentru protecția acestei suprafețe, este indicat să optezi pentru material compozit: lemn multistrat cu grosimea de doisprezece milimetri, acoperit cu strat de uzură ce nu permite absorbția de lichide și întărit cu aluminiu pe marginile expuse. Podelele trebuie să fie debitate în funcție de marca dubei, potrivite perfect interiorului, fără a lăsa spații care să favorizeze scurgerile de lichide sau pătrunderea de praf și alți contaminanți. Fixarea se face în prinderi speciale, în funcție de marca și modelul vehiculului.

Protecția pereților autoutilitarei este la fel de importantă

Eficiența furgonetei depinde foarte mult și de izolarea sa. Aceasta se traduce în costuri mai mici de operare, protejarea persoanelor și a echipamentului din interior, dar și a mărfii transportate.În acest fel, orice impact va exista la interior, acesta va deteriora capitonajul, însă nu și vopseaua sau tabla vehiculului.

Dacă marfa sau orice altceva nu este asigurat foarte bine, existând riscul de a se desprinde și de a lovi pereții în momentul unui viraj sau al unei denivelări luate cu viteză, impactul va fi atenuat de către materialele montate pe pereți și pe podea. Prin urmare, capitonajul dar şi rafturile modulare joacă un rol important în amenajarea interioară a unei autoutilitare. Evident, calitatea materialelor folosite are un rol impoartant, având în vedere că ele dictează rezistenţa şi durabilitatea capitonajului, dar şi a mobilierului.

Mobilierul pentru furgonete – garanția eficienței muncii

Pentru o muncă desfășurată în condiții de siguranță și eficiență, piesele, uneltele și celelalte materiale trebuie stocate perfect. O astfel de echipare completă include:

  • Dulapuri poziționate de-a lungul furgo
  • netei, cu acoperitoare de roată,
  • Rafturi dotate cu cutii transparen
  • te, pentru acces facil la piese,
  • Sertare blocabile pent
  • ru a nu ieși în timpul mersului,
  • Sertare cu valiz
  • e sau organizatoare din plastic,
  • Tăvițe prelungibile.

Este indicat să plasezi mobilier doar pe un perete al dubei, pentru a putea folosi întreaga deschidere a uşilor. Dacă optezi pentru partea stângă, vei maximiza spaţiul de depozitare. Astfel, în partea dreaptă a maşinii poţi crea un spaţiu de muncă şi de tranzit. În cazul în care vrei să montezi rafturi de mobile în partea dreaptă a maşinii, acestea pot fi fixate doar deasupra roţii, pentru a lăsa uşa liberă.

Cu alte cuvinte, deşi ai opţiunea de a monta rafturi pe oricare parte a maşinii, asta nu înseamnă că trebuie să o faci. Gândeşte practic şi cere opinia unui expert. Dacă ai nevoie de mult spaţiu de depozitare, poţi monta mobilierul pentru autoutilitare pe toţi pereţii maşinii. Însă, dacă vrei să ai libertate de mişcare, poţi monta rafturile doar într-o parte.

Investeşte în calitate

Un meşter bun se cunoaşte şi după uneltele pe care le foloseşte şi după organziarea spaţiuilui de muncă. Astfel, şi instalarea de echipament pentru autoutilizare este importantă. Este indicat să optezi pentru profesionişti care te pot ajuta şi cu sfaturi. Mai mult, o echipă de tehnicieni îţi va instala mobilierul pentru autoutilitare în funcţie de marca şi specificaţiile tehnice ale maşinii pe care o deţii.

De asemenea, este important să optezi pentru o lucrare de calitate, deoarece munca în autotutilitara ta trebuie să fie confortabilă şi să nu te expună la riscuri suplimentare. Chiar şi aerul pe care îl respiri trebuie să fie proaspăt pentru a-ţi oferi cea mai bună experienţă de lucru. Depozitarea, la rândul ei trebuie să fie organizată şi conformă cu reglementările în vigoare pentru a evita orice posibilă accidentare atunci când încarci sau descarci ceva. În definitiv, mobilitatea este un factor cheie, iar instrumentul trebuie să fie cât mai confortabil pentru tine.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.