Adriana Bahmuțeanu, mesaj dur pentru Magda Vasiliu: „Tu de câte ori ai apărut la tv,  ai venit cu hainele tale de acasă sau te-a mai îmbrăcat vreo întreprindere???”

0

Adriana Bahmuțeanu nu a stat cu mâinile în sân și a reacționat după ce Magda Vasiliu a făcut public un mesaj pe contul său de socializare, în care a criticat evenimentele grandioase și promovarea hainelor de designer.

Așadar, fosta prezentatoare TV a publicat un mesaj în care i se adresa Magdei Vasiliu și în care a discutat despre modul în care multe dintre vedetele de azi se promovează

”Anul împlinesc 25 de ani de presă. Meseria m-a purtat mai peste tot, de la oameni ce locuiau cu caii în casă, undeva prin Ferentarii anilor ’90, până la cele mai strălucitoare recepţii mondene sau scorţoase vizite oficiale ale preşedinţilor de stat. Am văzut şi sărăcia lucie a femeilor din mediul rural, cu vreo trei-patru copii atârnaţi de poală fustei, le-am simţit dezamăgirea în ochi aşteptând alocaţia pe care oricum o bea bărbatul la birtul sătesc, am văzut şi opulenţa miliardarilor care comandă roabe de şampanie în cluburile de fitze şi le-am citit în ochi frică de zăbrele şi de puşcărie. Am trăit şi în bogăţie şi în sărăcie!!! (…) E cam o regulă în showbiz ca vedetele să prezinte în public, la evenimente, creaţii ale caselor de modă sau ultimele tendinţe în materie de machiaj sau coafură. Apropos, am două facultăţi (una fără diplomă) şi m-am înscris şi la un masterat. Fac dezvoltare personală şi sunt life coach. Am şi genţi de firmă(cumpărate pe banii mei) dar şi piese no name de toată frumuseţea. Şi, da, mi-aş dori pahare de cristal şi veselă de-aia scumpă, vacanţe sau o viaţă de-aia exotică, de ‘jde mii de euro!!! O fi bine sau o fi rău? 

P. S. (…). Stai liniştită, Magda, nu e barter!!! Şi, apropos, tu de câte ori ai apărut la tv,  ai venit cu hainele tale de acasă sau te-a mai îmbrăcat vreo întreprindere???”, a fost o porțiune din mesajul Adrianei Bahmuţeanu.

În urmă cu câteva zile,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.