Adriana Bahmuțeanu, declarații incredibile despre cazul divorțului Andreea Bălan – George Burce: „Nu există episod singular”

0

Despărțirea dintre Andreea Bălan și George Burcea a adus odată cu ea un val de reacții dure și critici asupra comportamentului celor doi. Cu toate că la început, ambii au tăcut și nu au dat nici un detaliu referitor la despărțirea celor doi, mai apoi Andreea a făcut totul public: „Nu mai suntem împreună!”. Adriana Bahmuțeanu nu a putut sta deoparte și a comentat fără inhibiții modul în care cântăreața a gestionat situația în fața fanilor.

Adriana Bahmuțeanu consideră că Andreea Bălan ar fi trebui să își asume faptul că este persoană publică și să discute deschis despre probleme ei personale, în loc să lase loc de interpretări.

„Bă frate, spune clar că atâta timp cât eşti o persoană publică şi îţi place să apari în ipostaze potrivite şi ipostaze favorabile în momentul în care ai o problemă în familia ta, ar fi oportun să vii să spui da, eu şi soţul trecem printr-o perioadă critică, el are o dependenţă faţă de substanţe pe care am încercat până acum s-o rezolvăm.” a declarat Adriana Bahmuţeanu, la Antena Stars.

Fosta soție a lui Prigoană a comentat și episodul în care George Burcea a fost depistat pozitiv cu cocaină, în timp ce se afla la volan.

„O persoană care a luat ce a luat dânsul o substanţă destul de nasoală, nu o…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.