Adrian Romcescu, despre viața alături de soția lui: „Regret enorm că n-avem copii”

0

În perioada anilor 80, Adrian Romcescu s-a mutat în Danemarca, doar că fanii acestuia nu l-au uitat nici până în acest moment. Și cum ar putea cineva să îi uite vocea suavă și caldă? La doar 17 ani, artistul obținuse Premiul I la interpretare, la Festivalul de la Mamaia, cu melodia „Chemarea dragostei”. Ceva mai târziu, a putut să povestească cu amuzament:

„Nu realizam ce mi se întâmpla. Mă uitam doar după gagici”.

Cu toate acestea, viața l-a dus pe Adrian Romcescu în punctul în care are aceeași parteneră de viață de 33 de ani. Acesta a discutat despre ea, la Antena Stars.

,„Eram în turneu cu trupa mea de suflet Sfinx şi am susţinut un concert în Danemarca. Acolo, danezii au ceva ce la noi nu cred că ar putea fi vreodată, marţea este „Seara doamnelor’. Cum ar putea funcţiona în România aşa ceva? Cum o femeie să invite bărbatul la dans sau să-i facă cinste? Prea greu. A venit la mine, fiindcă aşa e regula. Nu credea că sunt cunoscut în ţară, îi plăcea de mine aşa cum eram’.

„Abia atunci a înţeles soţia că sunt cineva în România”

Gitte, soția lui Adrian Romcescu a descoperit după o vreme că sufletul ei pereche era de fapt o vedetă de-a dreptul îndrăgită în România.

 „Am vorbit vreo două luni cu soţia, apoi s-a ivit un turneu în Norvegia şi m-a invitat la ea, în Danemarca, fiindcă urma Crăciunul. Aşa că am acceptat să merg cu fratele meu. Când am ajuns, soţia a venit m-a pupat, apoi a apărut soacra. Dumnezeu să o ierte! Când m-a văzut a încremenit, s-a speriat şi a plecat. De fapt, ea mă ştia de vreo 10 ani. Venea în România, în acei ani în care scandinavii veneau în masă pe litoral. Mă văzuse la televizor, în concertele de pe litoral, chiar avea un vinil cu Gil Dobrică. Mă ştia ca pe un cal breaz. Abia atunci a înţeles soţia că sunt cineva în România’, a declarat artistul.

Adrian…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.