Adevărul despre nunta secretă a lui Brad Pitt cu Jennifer Aniston

0

În ciuda faptului că ne dorim ca Brad Pitt și Jennifer Aniston să formeze un cuplu, se pare că nu existe șanse ca acest lucru să se întâmple, chiar dacă în ultima vreme apar tot mai multe zvonuri că ei chiar ar urma să se căsătorească în secret în Cabo.

Aceste zvonuri sunt false, după cum a investigat acest lucru și Gossip Cop, o publicație care verifică zvonurile despre celebrități. Conform publicației Star, foștii soți ar fi împreună. „Ei păstrează acest lucru secret. Au întâlniri romantice acasă la Brad și au rămas peste noapte unul la celălalt. Ei s-au reîndrăgostit unul de celălalt”, ar fi declarat o sursă din anturajul lor care nu a dorit să își dezvăluie identitatea.

Aceeași sursă a mai spus și faptul că ei vor să se căsătorească pentru a doua oară. „Ei se vor căsători. Nunta lor va avea loc în Cabo și vor să nu se afle despre asta până când nu se va întâmpla. De data asta vor să evite atenția care ar putea fi asupra lor.”

Sursa a mai adăugat și că deține anumite detalii importante, cum ar fi că actrița Courteney Cox va fi domnișoara de onoare, iar…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.