Adelina Pestrițu, va încălca o tradiție deosebit de importantă la nunta sa: „Sunt ok cu această mică «schimbare» de reguli”

0

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea sunt pe cale de a-și uni destinele în fața lui Dumnezeu pe data de 20 iulie. Evenimentul va fi unul grandios, la care vor participa sute de persoane. În plus, Adelina Pestrițu va avea șase domnișoare de onoare, cărora le-a stabilit reguli clare.

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au decis să se căsătorească civil într-o formație mai restrânsă, având doar familia aproape. Nunta însă, va fi una grandioasă, cu toate că vedeta va încălca o regulă crucială.

”Pe lângă multe detalii care fac că acest eveniment să fie unul preţios, după cum tradiţia spune, domnişoarele de onoare vor avea un rol foarte important. Ele vor reprezenta ajutorul meu de nădejde, fetele cu care mă voi sfătui, voi petrece şi mă voi bucura de fiecare moment dinaintea evenimentului, dar mai ales în ziua cea mare. Şase prietene apropiate au acceptat invitaţia de a fi parte din cadrul nostru de poveste de dragoste.

Ele vor îmbrăca rochii de aceeaşi culoare şi vor fi alături de mine în faţa altarului. Chiar dacă tradiţia spune că este necesar să fie necăsătorite, va anunţ că eu nu o să ţin cont de acest detaliu. O parte dintre ele sunt deja căsătorite şi pentru una dintre ele, chiar eu am fost domnişoară de onoare la momentul nunţii ei, petrecut în urmă cu 4 ani.

Şi nu trec peste această tradiţie pentru că aş avea eu o dorinţă arzătoare să fiu contra vântului, ci pur şi simplu, o parte dintre prietenele mele bune, pe care mi le doresc aproape, sunt căsătorite şi sunt ok cu această mică «schimbare» de reguli”, declara Adelina Pestriţu, potrivit Viva!

Domnișoarele de onoare ale Adelinei Pestrițu vor fi Natalia Mateuț, gazda matinalului de weekend de la Antena Stars, Anca Ciota, prezentatoare Kanal D și Roxana Blogu, ex-Trident, dar și prietenele acesteia, Cristina Dumitru, stilist, Iza și Raluca Bogdan.

Rozul pal…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.