Adelina Chivu, în carantină la Milano: „Medicii îi triază după vârste, cumva aleg cine trăieşte şi cine moare”

0

Adelina și Cristi Chivu locuiesc, alături de cele două fiice ale lor, în Milano, iar epidemia de coronavirus i-a afectat foarte tare. În plină criză națională și internațională, unde îmbolnăvirile cu virusul ucigaș este în creștere și în plus, în Italia, numărul persoanelor care mor din cauza bolii atinge nivele foarte înalte, Adelina Chivu face dezvăluiri cutremurătoare despre situația în care se află și pe care o vede zi de zi în spitalele din Milano.

Așadar, în cadrul unui interviu acordat online pentru Simona Gherghe, soția fotbalistului român dezvăluie faptul că străzile sunt complet goale, iar toată lumea încearcă pe cât posibil să evite pe toată lumea în supermarketuri.

‘Este un sacrificiu minim pe care trebuie să-l facem. Generaţia noastră este foarte protejată de soartă. Nu suntem obişnuiţi să respectăm cu stricteţe nişte reguli şi cred că de asta s-a şi ajuns aici, în Milano. Tot ce trebuia să facem era să respectăm nişte reguli foarte simple, mă includ şi pe mine. Deşi am încercat să stau în casă, tot am fost până la market, am fost în parc să fac sport. În ultimele nouă zile am ieşit doar de trei ori din casă. Am fost la market de două ori şi în parc. Regulile sunt atât de bun simţ şi de uşor de urmat, încât e păcat…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.