Adele a dezvăluit când va lansa un nou album

0

Adele a susținut un concert cu adevărat spectaculos la nunta celei mai bune prietene ale ei, Laura Dockrill, care a avut loc sâmbătă seară în Londra. Cu această ocazie, ea le-a dat celor prezenți o veste pe care o așteptau de mult timp, și anume că următorul ei album va fi lansat în luna septembrie.

Persoanele care au participat la nuntă s-au bucurat de interpretarea celor mai cunoscute piese ale ei, cum ar fi „Rolling in the Deep”, dar și celebra piesă a trupei Spice Girls, „Spice Up Your Life.” Adele are o relație extrem de specială cu prietena ei, Laura, drept dovadă stă faptul că piesa lui Adele, „My Same”, este scrisă chiar despre prietena ei.

Adele și-a schimbat în ultimele luni look-ul, a reușit să slăbească foarte mult, iar transformarea ei este incredibilă. După decernarea Premiilor Oscar, Adele a fost la o petrecere și a reușit să își surprindă fanii cu ținuta pe care o avea și care îi punea foarte bine silueta în evidență.

De asemenea, o sursă a mai dezvăluit și cum a reușit Adele să slăbească. „Adele a urmat o dietă echilibrată, a mâncat mai puține…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.