Adela Popescu a mărturisit din ce motiv l-a retras pe Alexandru de la grădiniță: „Nimic nu îl mulţumea”

0

Adela Popescu, care a devenit mamă pentru a doua oară în urmă cu nu mai puțin de șase luni, a explicat că și-a retras fiul cel mare de la grădiniță și a explicat, în cadrul unei postări realizate pe blogul ei personal, motivele pentru care a ajuns la această decizie.

Așadar, vedeta de la ProTV a mărturisit că a hotărât să îl retragă pe Alexandru de la grădiniță pentru că acesta era irascibil mai mereu.

“Copilul se acomodase, îi plăcea şi ce trai pe vătrai traiam noi liberi până la patru cand puteam sa ne ocupam doar de bebeluş.

Cu toate astea, trag acum concluzia ca tare bine am procedat ţinându-l pe lângă casă în toată această perioadă. (…) Dacă eu şi Alexandru ne jucăm în sufragerie şi din dormitor auzeam că frăţiorul s-a trezit, înghiţeam în sec un minut până când Alexandru îmi atrăgea singur atenţia rugându-mă să mă duc la el. În felul asta el înţelegea că a fost dorinţa lui să mă duc, nu că am ales să las joacă noastră în favoarea frăţiorului.

Dacă alăptez şi Alexandru face pipi şi vrea să îl însoţesc, cu siguranţă întrerup alăptatul şi merg cu el la baie. Ne-a testat permanent din primul moment în care am intrat cu bebe în casă, dar după ce s-a lămurit că “suntem ai lui” în continuare s-a relaxat total. Îl pupă de fiecare dată când îl vede. De multe ori o face demonstrativ, dar l-am surprins şi când nu ştia că este văzut, făcând acelaşi lucru. În clipa asta simt că ar putea să îi facă rău doar din greşeală, dar cu toate astea alegem să nu îi lăsăm nicio clipă împreună nesupravegheaţi.

Cred că a fost bine şi din puctul asta de vedere că Alexandru a petrecut timp mult cu noi şi că nu a mai mers la grădiniţă. A putut să se obişnuiască cu situaţia aşa cum este ea, prin prezenţa sa şi nu prin absenţă.

Sigur că au fost şi zile în care am rămas…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.