Actrița Charlize Theron a suferit trei intervenții chirurgicale

0

Actrița sud-africană premiată cu Oscar Charlize Theron a recunoscut că a suferit trei intervenții chirurgicale, dar nu a oferit informații suplimentare cu privire la cauzele care au adus-o pe masa de operații, potrivit contactmusic.net.

Charlize Theron nu a oferit mai multe detalii cu privire la operații, dar a dezvăluit, la începutul lunii octombrie, că s-a rănit la un deget în timpul filmărilor pentru pelicula „The Old Guard”: „Filmez pentru o peliculă de acțiune și mi-am rupt un ligament în timpul unei scene de lupta. Totodată, mi-am distrus și cotul”.

Actrița în vârstă de 44 de ani a recunoscut că este dificil să gestioneze cariera și viața personală. Charlize Theron este mama a doi copii, după ce i-a adoptat pe Jackson, în vârstă de 7 ani, și pe August, de 4 ani.

„Viața mea este puțin copleșitoare. Tocmai am trecut prin trei operații. Lucrez la două filme… În acest moment, nu avem o bonă și știu că nu aș putea avea această carieră fără sprijin”, a declarat actrița pentru publicația Us Weekly.

Actrița sud-africană a stârnit controverse, după ce a declarat, în luna aprilie, că își crește băiețelul în vârstă de șapte ani ca pe o fetiță. Jackosn, pe care l-a adoptat în 2012, i-a spus încă de la vârsta de trei ani că se consideră fată, neidentificându-se cu genul masculin.

„Da, și eu am crezut că este băiețel. Până când ea s-a uitat la mine, când avea trei ani, și mi-a spus «Nu sunt băiețel!»”, a povestit actrița, în aprilie, pentru The Daily Mail.

„Așa că, iată, am două fetițe frumoase acum, pe care, ca orice părinte, vreau să le protejez și vreau să văd că reușesc în viață”, a mai spus aceasta, care a explicat că nu ea trebuie să ia o decizie privind identitatea de gen a copiilor ei.

În pofida controverselor generate, Charlize Theron a declarat că familia este o prioritate…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.