Actorii din „Friends” confirmă că se vor reuni într-un episod special

0

Vineri seară fanii din întreaga lume au primit cea mai bună veste, actorii din Friends se reunesc pentru un episod special care va fi difuzat pe HBO Max, fiind confirmate astfel zvonurile care au apărut în ultimele luni.

Jennifer Aniston (Rachel Green), David Schwimmer (Ross Geller), Courteney Cox (Monica Geller), Matthew Perry (Chandler Bing) și Lisa Kudrow (Phoebe Buffay) au publicat aceeași imagine însoțită de mesajul „Se întâmplă.”

Singurul care a ales să confirme știrea printr-o postare diferită fiind Matt LeBlanc, care a publicat o imagine cu actorii din M*A*S*H, film în care apare și Elliot Gould, cel care interpretează rolul tatălui lui Ross și al Monicăi, Jack Geller.

Postările făcute de actori au strâns în timp record milioane de aprecieri, fanii așteptând acest moment din 2004, când a apărut ultimul episod al serialului.

Potrivit unor surse apropiate proiectului, actorii ar urma să primească 2.5 milioane de dolari pentru apariția în acest episod special care va fi disponibil exclusiv pe HBO Max, unde vor fi încărcate și cele 10 sezoane apărute între 1994 și…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.