A fost demonstrat! Luna plină are o influență magică asupra ta!

0

Luna plină este un fenomen pe care majoritatea dintre noi îl cunoaștem. Luna este de multe ori martorul unor nopți frumoase de dragoste și se spune că această fază în special ne face să trăim mai intens emoțiile. Cu toate acestea, trebuie să fim conștinenți că ea poate avea un impact asupra noastră! Oamenii cred de sute de ani că există o legătură între satelitul Pământului și organismul uman, la fel cum mareele sunt rezultatul forțelor gravitaționale generate de Lună. Cum corpul nostru este 70% apă, se poate face o analogie destul de ușor. Ceea ce până acum erau doar bănuieli, astăzi au fost demonstrate! Există diverse studii care confirmă influența Lunii pline asupra omului, iar împreună cu specialiștii astrologi de pe Astro TV am analizat câteva dintre acestea

Luna plină afectează somnul!

În trecut, lumina puternică pe care Luna plină o oferea era un impediment pe parcursul nopții, iar dacă nu aveai draperii închise la culoare, putea cauza chiar și insomnii. Astăzi suntem expuși la atâtea surse de lumină artificială mai puternică, încât lumina Lunii nu mai reprezintă un factor care să influențeze somnul.

Totuși, un studiu realizat în 2013 arată că energia Lunii pline are un efect chiar și în zilele noastre. Acest studiu a plasat 33 de voluntari în camere fără ferestre, complet întunecate. Analiza făcută pe ei a indicat că, atunci când era Lună plină, participanții adormeau în medie cu 5 minute mai târziu, iar durata somnului scădea cu până la 20 de minute, iar somnul profund era cu 30% mai puțin.

Așadar, s-ar părea că nu doar lumina Lunii era factorul care afecta calitatea somnului, din moment ce participanții la experiment nu puteau să vadă astrul pe cer și nici nu au fost informați de faza actuală a lunii.

Luna plină – reglează tensiunea

În 2013, un studiu a analizat conexiunea dintre fazele lunii și presiunea sângelui din organism. Concluziile au fost că există o legătură directă!

În timpul Lunii pline tensiunea participanților la experiment a scăzut cu 5 mm Hg, așadar poate fi considerat un moment favorabil pentru cei ce suferă de hipertensiune.

De asemenea, și performanțele fizice par să fie îmbunătățite în această fază a calendarului lunar. Același studiu arată că după efort, pulsul indivizilor studiați revenea la normal mult mai repede în perioada cu Lună plină!

Conclusion

Luna plină este un moment de referință pentru mai multe culturi. Din fericire, știința este atât de avansată, încât s-a putut demonstra cum astrele ne afectează viața.

Dacă vrei să știi cum să profiți de efectele Lunii, un expert Astro TV îți poate explica cele mai bune metode! Nu mai sta pe gânduri și contactează-i, Luna plină este mai aproape decât crezi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.