6 idei de afaceri online pe care le poti dezvolta in 2020

0

Mai toata activitatea firmelor s-a mutat in online in ultima vreme din cauza conditiilor create de pandemie, fapt ce a determinat si publicul larg sa migreze spre online,  ceea ce ofera si antreprenorilor o sansa sa se afirme in acest mediu. Daca nu te-ai gandit inca ce afacere ar putea avea mai mult succes, iti punem la dispozitie o serie de sugestii cu care ai putea sa faci un profit decent si cat de cat rapid. Desigur, profitabilitatea pe termen lung va depinde de abilitatile tale!. 

Magazin online 

Fie ca te gandesti la produse handmade sau la articole uzuale precum haine sau tabac de vanzare, comertul online cel mai probabil va continua sa se aflte pe un trend ascendent in 2020 si chiar mai departe. Tot ce trebuie tu sa te asiguri este ca ai un produs de calitate ridicata, ca te adresezi clientilor potriviti, ca ai un pret cinstit si ca faci o promovare de calitate. 

Cursuri online

Oamenii petrec din ce in ce mai mult timp in intimitatea propriei locuinte, fie ca le place sau nu, fapt care a dus si la cresterea dramatica a nevoii de invatare la distanta. Oamenii s-au adaptat de voie sau de nevoie la acest trend si oferta practic a explodat. Daca esti talentat, ai aptitudini pedagogice si ai constatat ca meseria sau arta ta este la mare cautare, n-ai cum sa dai gres cu un curs online. Fa-l cat mai interactiv si interesant cu putinta si vei avea un flux constat de participanti. 

Dezvoltare de software

Daca te pricepi la programare si la creat aplicatii, ar fi foarte mare pacat sa nu profiti de aceasta oportunitate. Vei putea practic sa lucrezi de oriunde doar prin intermediul unui laptop, pentru o multitudine de clienti. Nici macar nu ai nevoie de studii oficial recunoscute, cei mai buni programatori fiind de cele mai multe ori autodidacti. Un site care dezvolta software se poate face foarte repede cunoscut daca lucreaza cu clientii potriviti si desigur ofer produse de cea mai inalta calitate. 

Traduceri online

Sa-ti oferi serviciile de traducator in mediul online ar putea fi mult mai simplu sau mai profitabil decat ti-ai imaginat. In functie de limba sau limbile pe care le cunosti, seriviciile tale ar putea fi la mare cautare sau vei avea de-a face cu o concurenta acerba. Oricum, avantajele nu sunt de ignorat: vei putea lucra de oriunde si in conditiile tale pe baza unui contract de colaborare de cele mai multe ori. 

Asistent virtual

O companie care ofera servicii de asistenta virtuala se poate bucura de extrem de multe cereri mai ales in aceasta perioada. Desi clientii ar putea fi reticenti la inceput, in momentul in care vor descoperi beneficiile unui asistent online s-ar putea sa fii inundat de cereri. Un asistent online de calitate se va ocupa de cerinte extrem de diverse in functie de domeniu, de la organizarea agendelor si discutii cu clientii si partenerii, pana la crearea de prezentari in PowerPoint sau comandarea de bilete online. 

Specialist Social Media

In calitate de specialist social media, treaba ta va consta in gestionarea conturilor de Facebook, Instagram, LinkedIn si asa mai departe pentru o miriada de companii sau chiar persoane publice. Cu o strategie de continut relevanta si o campanie online bine orientata ai putea face minuni pentru orice client. Desigur, daca nu ai experienta in acest domeniu, exista mai multe cursuri la care poti apela. Investitia va fi cu siguranta una de viitor

Fie ca vei lucra pe cont propriu sau vei infiinta o adevarata afacere pe baza acestei activitati, domeniile mai sus mentionate sunt o oportunitate pe care nu vei vrea sa o ratezi. 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.