5 idei inedite de personalizare a husei unui telefon mobil

0

În ziua de astăzi husele telefoanelor mobile sunt precum tricourile. Pur și simplu nu poți să te oprești la una singură și să fii mulțumit. În plus, cu itelmobile.ro este atât de simplu să realizezi huse personalizate încât chiar nu ai niciun motiv să nu oferi un makeover periodic telefonului tău.

Pentru că sunt atât de practice și ușor de înlocuit, husele telefoanelor sunt accesorii pe care le poți schimba zi de zi și le poți folosi pentru a-ți asorta telefonul la ținutele preferate sau pentru a-l lăsa pe el să spargă gheața într-o conversație. Și pentru că toată lumea iubește și apreciază o husă de telefon originală, în continuare ți-am pregătit o listă cu câteva idei care să te inspire:

 

Cum să personalizezi husa telefonului tău pentru a ieși în evidență?

 

#1 Fă-ți telefonul să-ți poarte semnătura

 

Ce spui de o husă personalizată cu numele tău sau chiar o monogramă care să te reprezinte? Este atât de simplu să realizezi una și dacă îți iese bine, înseamnă că ai talent la desen și poți să folosești această idee și atunci când vrei să faci un cadou original celor dragi. Află ce tip de telefon folosește cel căruia vrei să-i faci un cadou, ia un pix și o foaie și pune-te pe desenat. O caligrafie tip grafitti de exemplu, va fi cu siguranță apreciată și de domni, dar și de domnișoare!

Dacă desenul nu este punctul tău forte, cu atât mai bine! Ilustrațiile naive, cu un aer copilăros chiar, sunt considerate foarte cool la ora actuală. Ca idee, fă puțină documentare și căută pe Google arta renumitului artist, Mark Gonzales, un geniu al skateboard-ului și un ilustrator foarte apreciat. Cu toate că la prima vedere par infantile, vei descoperi în lucrările lui o prospețime, sinceritate și originalitate greu de găsit în creațiile altor artiști. Cu adevărat o oază de inspirație! Iar dacă nici așa nu te simți în stare să desenezi, atunci caută un spirit de artist neîntinat în persoana unui nepot sau copil al vreunui prieten. Cât ai clipi îți va face o ilustrație pe care nici cei mai talentați pictori n-o vor putea reproduce.

 

#2 Folosește o fotografie care te inspiră

 

Cine nu adoră să privească o fotografie bună? Și aici nu ne referim la rezoluția acesteia sau la cât de talentat este fotograful care a făcut-o. O fotografie bună este o fotografie care trezește amintiri și te transpune în momentul imortalizat de camera foto.

Folosește-ți husa telefonului tău pentru a rememora amintiri dintr-un concediu de neuitat, clipe fericite petrecute alături de familie și cei dragi, precum și boacănele animăluțului de companie pe care ți-l dorești mereu alături.

 

#3 Dă indicii despre ceea ce îți dorești

 

O vacanță în Bora Bora este idealul tău pentru luna de miere, dar nu știi cum să-i spui jumătății tale? Lasă telefonul să vorbească pentru tine și îmbracă-l în culorile unui răsărit din această insulă exotică. Va fi un indiciu cum nu se poate mai ușor de descifrat!

 

#4 Fă-ți mobilul un star pe rețelele sociale

 

Chiar dacă în general este aparatul din spatele pozelor tale de pe rețelele sociale, telefonul tău face cum face și tot se strecoară într-unele cadre. Ba un selfie într-o oglidă, ba relaxându-se lângă o ceașcă de cafea proaspăt pregătită, ba într-o fotografie făcută de un amic și uite așa nu scapă nicio ocazie de a se face remarcat. De aceea, dacă tot există riscul să-ți saboteze fotografiile, măcar să o facă într-un mare stil și să se fie pregătit cum se cuvine.

Cele mai în vogă huse pentru telefoanele mobile pe rețelele sociale precum Instagram, Facebook sau Pinterest sunt cele care imită modele de marmură sau print-uri botanice. De asemenea, la fel de căutate sunt și ilustrațiile minimaliste cu păsări, cactuși, flori exotice sau chiar personaje din desenele animate care odată postate online se bucură de lumina reflectoarelor și de numărul de like-uri pe care îl primesc.

 

#5 Lasă-ți telefonul să facă o farsă în locul tău

 

Ce spui dacă la propriu îți îmbraci telefonul într-o explozie? Bizar sau nu, la mare căutare sunt husele personalizate cu fotografii datorită cărora carcasa telefonului pare să explodeze sau să se sfărâme într-un milion de bucăți. În cazul acestora, simțul estetic este oarecum discutabil, dar cel puțin din punct de vedere al originalității, merită să ne scoatem pălăria în fața lor.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.