3 restaurante unde să mănânci în Brașov

0

Vine weekendul, ai pornit spre Brașov, ajungi, te cazezi și îți este foame.

Pentru că nu de multe ori știi unde să petreci o seară cu prietenii îți las aici 3 locații pe care să nu le ratezi dacă ești în trecere în orașul Brașov.

Când a fost ultima oară când ai fost la un restaurant cu specialiăți europene moderne? Începem lista cu primul local din Brașov care te așteaptă.

Situat pe Strada Lungă din Brașov, Addiction the Ranch este o locație ce oferă preparate pentru orice curios, începând de la salate până la cele mai delicate preparate din pui, porc, rață sau vită.

Fiind un restaurant cu specific european, se poate mânca pe săturate, iar prețurile sunt pentru buzunarul oricui $$.

Bun, acum că am făcut cunoscută bucataria europeană, propun să continuam pe același fir și să vă recomand a 2-la locație de data aceasta cu un specific mediteranean.

Locație nouă în Județul Brașov ce a reușit să întoarcă capul oricărui trecător iubitor de frumos. Locația este situată pe Strada Johan Gott, în apropiere de Biserica Neagră.

Mediterra după cum sugerează și numele, oferă preparate mediteraneene, care îți amintesc de gustul Spaniei, Italiei sau Greciei când te gândești la preparatele cu fructe de mare.

Prețurile sunt pentru orice buzunar $$.

Pentru că am parcus specialități europene, trebuie sa menționăm că cei de la Opus se laudă cu un preparat local celebru.

Când ai mâncat ultima dată un mic dejun care ți-a oferit energia necesară pentru o zi intreagă? Ei bine, la Opus 9 găsești un astfel de mic dejun. De asemenea, aici poți mânca vestitul desert local, Ișlerul pe care brașovenii îl cunosc de zeci de ani.

Locația Bistro-ului este în Piața Enescu, un loc cochet și retras de toată agitația din centrul orașului.

Prețurile sunt pentru orice buzunar $$.

Locațiile fac parte dintr-un lanț de restaurante ce aduc atât bucurie Brașovului, cât și persoanelor care îl vizitează, pentru lista completă te rog să accesezi Restaurante-Brașov  și să te bucuri de experiențele culinare oferite de orașul de la poalele Tâmpei.

Îți urăm poftă bună

Merg.ro

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.