3 piese esențiale de la Vans pe care să le ai

0

Sezonul rece vine cu provocări, și anume mai multe straturi și haine mai groase, care nu tot timpul sunt cele mai comode. Să fii mereu înfofolită când ieși pe stradă nu e cel mai frumos sentiment, însă el poate fi evitat cu ajutorul hainelor confortabile, care sunt la un click distanță de cele mai multe ori. 

O haină comodă, un hanorac sau o căciulă te vor proteja de gradele scăzute de afară și vei fi și stylish în același timp, cu un efort mic. Fie că ești adepta stilului sport sau smart-casual, cu siguranță printre produsele de la Vans vei găsi ceva care să ți se potrivească. 

Exact, așa cum bine ai presupus, azi îți vom povesti despre articole de la Vans pe care să le ai în garderobă pentru a face față mai ușor frigului de afară. 

Istoria Vans

Înainte de a-ți spune recomandările noastre pentru produse Vans pe care să le ai acasă, vrem să îți spunem câteva cuvinte despre istoria brandului, cum a evoluat și care sunt valorile după care se ghidează atunci când scot pe piață orice produs nou sau atunci când lucrează la colecții care urmează să fie lansate.

Începând cu anul 1966 au ieșit pe piață primii pantofi sport de la Vans, care aveau prețuri foarte mici pentru a atrage cât mai multă lume să-i cumpere. 

Fondată de către patru prieteni, ideea de la care au pornit a fost să creeze pantofi sport pentru persoanele active, axându-se în principal pe skateri, care aveau și încă au nevoie de pantofi comozi pentru a se plimba de cu dimineață și până seara pe skate și să participe la competiții. 

Văzând succesul de care aveau parte, cei patru au decis să își extindă afacerea și cu haine și accesorii, care s-au dovedit a fi la fel de succes ca și încălțămintea.

Artiștii și sportivii sunt cei mai mari fani ai brandului, așa că să nu te mire dacă vei vedea pe scene mari cântăreți încălțați în Vans sau sportivi în cadrul competițiilor la fel.

Ce îi diferențiază de alți producători de încălțăminte sport este în special talpa din vafetă, țesăturile puternice și culorile vii, care scot pe oricine din anonimat. 

Acum că ai aflat câte ceva despre acest brand, haide să vedem ce produse îți recomandăm de la ei să te apere de frig în lunile geroase din an.

3 produse Vans care să nu îți lipsească din casă

1. Geacă

Pe timp de iarnă se știe prea bine că punem deoparte hainele subțiri și gecile de piele. Pentru că gradele joase nu ne îngăduie să le purtăm. Atunci, bineînțeles, singura variantă care ne rămâne la dispoziție este să alegem o haină mai groasă. De obicei gândul zboară la un palton. Dar ce faci dacă stilul mai elegant nu este tocmai pe placul tău? Atunci cu siguranță vei alege să îți cumperi o geacă vătuită, cu o căptușeală care să nu permită vântului să ajungă până la piele. Dacă alegi una cu glugă, vei putea fi sigură că nu trebuie să îți faci nicio problemă din cauza vântului, a ploii sau a zăpezii, pentru că acestea vor fi ținute la distanță. 

Pe lângă că le vei cumpăra dacă stilul tău este unul sport, să știi că ele se potrivesc și unuia smart-casual. Asta deși brandul se adresa inițial adepților stilului sport.

Partea cea mai bună este că produsele Vans pe lângă că sunt unele dintre ele unisex, le găsești atât pentru fete, băieți și copii.

https://unsplash.com/photos/6fFIR9CcxPg

2. Hanorac

Nicio garderobă fără hanorac. Cum adică de ce? Pentru că este acea haină atât de versatilă încât poate fi purtată la orice vârstă, de orice sex și la ocazii foarte diferite. 

Folosit mai ales din primăvară până-n toamnă, hanoracul este un must-have pentru serile târzii în care se lasă răcoarea peste oraș; în excursiile la munte sau la mare; și chiar și la birou, dacă jobul nu îți impune un anumit dress-code.

https://unsplash.com/photos/p2rEruJ3p0Y

Împrumută-l pe al prietenei cele mai bune sau pe al iubitului și nu vei regreta. Cu glugă sau fără; cu sau fără fermoar; orice combinație sau culoare îți place mai mult găsești la Vans. Alege-l pe cel perfect pentru tine și zilele îți vor fi mai colorate și mai frumoase! 

3. Căciulă

Pe timp de iarnă, toamnă târzie sau primăvara devreme, căciula este acel accesoriu care să fie de nelipsit. Asta pentru că, pe lângă restul corpului, și capul trebuie să fie protejat de frig, ploaie, zăpadă. 

Știm, ni s-a întâmplat și nouă de multe ori să ne punem ă căciulă în cap și să nu ne placă cum arătăm cu ea. Însă niciodată cu cele de la Vans. Pentru că ele se așează atât de frumos încât ne vine greu să le dăm jos atunci când intrăm într-o încăpere. 

https://unsplash.com/photos/nwR9BCNgZJc

Recomandarea noastră este să treci peste preconcepții și să alegi culoarea preferată pentru căciula de la Vans.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.