3 metode de stimulare a senzualității la bărbați

0

Experții consideră că senzualitatea nu este un instinct sexual, așa cum am putea crede, ci o lecție de viață, pe care fiecare bărbat o poate învăța odată cu trecerea anilor. 

Înțeleasă de multe ori în mod greșit, senzualitatea nu are exclusiv legătură cu exprimarea sexualității la bărbați, ci cu stimularea tuturor simțurilor, prin instrumente din mediul  înconjurător ce pot oferi acestora satisfacție. 

Pentru a înțelege mai bine ce înseamna senzualitatea și cum poate fi aceasta stimulată la bărbați, iată 3 exemple mai mult decât concrete, în acest sens: 

Dansul 

Te-ai întrebat vreodată de ce este tangoul un dans atât de popular într-o țară latină precum Argentina, cu un popor atât de viu în exprimarea emoțiilor? Motivul este simplu: prin atingeri, mișcări și miros, dansul reprezintă un mod de a seduce bărbații, prin abordarea fizică și emoțională a acestora. 

Senzualitatea reprezintă cea mai puternică formă de manifestare a energiilor pe care ființa noastră o poate expune în mediul înconjurător, atrăgând, totodată, senzualitate din partea celor cu care interacționăm. 

Or o legătură fizică-psihică atât de puternică precum dansul în doi, cu note de erotism ascunse sub piruete, fandări și mișcări lascive, nu este altceva decât un mod de stimulare a senzualității. În cadrul acestei comunicări non-verbale, legatura dintre cei doi devine din ce în ce mai puternică, astfel că Ea și Ea se transformă într-un tot unitar. 

Parfumurile 

Senzualitalitatea se construiește pe satisfacerea simțurilor și dorința de a experimenta. În aceste condiții, simțul olfactiv reprezintă un instrument de stimulare a senzualității masculine extrem de important, iar parfumurile sunt descrise ca un element central, în toată această poveste. 

Un parfum feminin are un dublu rol: contribuie (alături de piesele vestimentare, coafură, bijuterii) la construirea unui look ce îți permite să ai mai multă încredere în tine; transmite un mesaj celor din jur, privind abilitatea ta de a stârni reacții emoționale puternice, cu ajutorul simțului olfactiv. 

Parfumul îți permite să construiești o relație cu un bărbat chiar și fără a vorbi, deoarece, ales în mod corect, notele emanate de un astfel de produs pot stârni curiozitatea și imaginația. Ales în mod inspirat, parfumul poate reprezenta extensia energiei tale către bărbat, fiind un stimul al senzualității sale greu de ignorat.   

Masajul 

Senzualitatea se poate stimula prin toate cele cinci simțuri pe care le avem, însă dintre toate acestea, simțul tactil joacă unul dintre cele mai importante roluri, în aceasta poveste a experiențelor senzuale. 

Să luăm un singur exemplu: masajul. Cunoscut încă din Antichitate pentru beneficiile sale la nivel fizic și spiritual, masajul vindecă sau, cel puțin, minimizează problemele de mușchi și articulații pe care o persoană le are. 

Pe de altă parte, o ședință de masaj erotic nu are legătură cu latura terapeutică a contactului dintre corpurile a două persoane. O sesiune de masaj erotic in Bucuresti îi poate oferi unui bărbat șansa de a-și explora barierele propriei senzualității, într-o atmosferă intimă și discretă. 

Masajul erotic nu este doar despre atingeri, ci asigură o serie întreagă de stimulente pentru simțurile de bază ale unui bărbat, precum auzul, mirosul, văzul. Senzualitatea masculină este explorată prin tehnici de masaj erotic perfectate în timp și oferite celor care își doresc clipe unice. 

 

În concluzie, este important să înțelegi faptul că senzualitatea nu este sinonimă cu dorința sexuală, ci cu explorarea tuturor simțurilor pe care o persoană le are la dispoziție, pentru a-i face pe alții din jur să se simtă atrași de energia emanată. 

 

Prin dans, prin parfum, sau chiar printr-o sesiune de masaj erotic în București, senzualitatea masculină poate fi stimulată, iar toate aceste experiențe senzoriale puternice le oferă bărbaților șansa de a-și explora propriile bariere, față de magnetismul unei femei. 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.