Zac Posen a publicat o nouă imagine cu superba rochie de mireasă purtată de Prințesa Eugenie

0

Zac Posen a publicat o imagine nemaivăzută până acum cu Prințesa Eugenie în onoarea aniversării acesteia.

Designerul a postat imaginea în care apare Eugenie în cea de-a doua rochie de mireasă, cea creată de el. Recent, Prințesa Eugeniea a dezvăluit că rochia a fost inspirată de ținutele purtate de Grace Kelly în filmul „To Catch a Thief”.

În imaginea postată designerul apare ținându-i rochia Prințesei, publicând în descrierea fotografiei și un mesaj special. „Din când în când întâlnești persoane care te uimesc. Anul trecut am cunoscut o tânără cu o eleganță naturală, o inimă de aur și un umor sofisticat.”

„Eu și studioul meu am avut onoarea să colabărăm cu ea pentru această rochie specială. În plus, ea își folosește privilegiile pentru a ajuta lumea cu proiectul ei @the_anti_slavery_collective. La mulți ani!”, a scris Zac Posen.

Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank s-au căsătorit toamna trecută la Capela St. George, pe domeniul Castelului Windsor, același loc în care s-au căsătorit și Meghan Markle și Prințul Harry.

Ținutele purtate de Eugenie și Jack au fost expuse la Castelul Windsor, Prințesa înregistrând ghid audio pentru vizitatori, dezvăluind noi detalii despre cele două…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.