Vrei să te cazezi la un hotel de lux? Iată detaliile care fac diferența

0

În ultimii ani, termenul “lux” a fost oarecum degradat de utilizarea sa excesivă în industria ospitalității. De regulă, pentru călătorii cu experiență acesta se referă la standardele ridicate, însă pentru mulți oameni un astfel de hotel înseamnă doar practicarea unui preț mai mare în comparație cu alte unități de cazare. Deci, ce reprezintă cu adevărat un hotel de lux? Vezi mai departe care sunt detaliile ce fac diferența între un resort inedit și unul obișnuit:

Proces de rezervare facil

Cu toate că și în cazul altor tipuri de hoteluri poți beneficia de un proces de rezervare relativ ușor, în cazul unităților de lux ai la dispoziție mai multe opțiuni și poți să obții tot ajutorul de care ai nevoie, indiferent dacă alegi să-ți închiriezi o cameră direct la hotel sau prin intermediul unui website specializat.

Check-in și Check-out simplu și rapid

Călătorilor nu le place deloc să aștepte, mai ales dacă se cazează la un hotel de lux. Astfel, dacă analizezi un top hoteluri în Antalya sau dintr-o altă destinație faimoasă pentru serviciile exclusiviste, vei observa că operațiunile de check-in și de check-out sunt rapide, simple și discrete. 

Înregistrarea se face foarte ușor, printr-o aplicație online, așa că oaspeții nu trebuie să aștepte la coadă la recepție, ci doar trec pe aici pentru a ridica un card cheie. Unele hoteluri de lux se bazează pe cheile virtuale sau scanarea codurilor QR pentru preluarea meniurilor de room service.

Servicii de concierge

Toate hotelurile de lux foarte bune oferă și servicii de concierge. Este vorba despre angajați care pot răspunde la orice întrebare cu privire la obiectivele turistice din zonă, magazine, restaurante sau mijloace de transport. 

Aceștia sunt eleganți, serviabili, foarte bine pregătiți, pot face rezervări pentru clienți chiar și la un restaurant overbooked, mai exact găsesc soluții la cele mai extravagante cereri.

Facilități și opțiuni inedite

Într-o unitate de cazare de lux, oaspeții au posibilitatea de a-și alege camera în funcție de nevoile sau preferințele lor. Astfel, călătorii de lux pot opta pentru caracteristici precum camere departe de lift, cu vedere la oraș, grădină sau plajă, la parter ori un anumit etaj superior, cu un pat king sau paturi twin, cu balcon, opere de artă pe pereți, cel puțin o fereastră care să poată fi deschisă sau țesături plăcute. Hotelurile de lux pot accepta animale de companie în cameră, oferă meniuri fără alergeni ori meniuri personalizate sau camere de dimensiuni impresionante.

Mobilier și decoruri impresionante

Patul de lux este considerat cel de tipul king size, cu saltea fermă, cearceafuri netede din bumbac, mai multe tipuri de perne și fără nici un fel de materiale sintetice. Decorurile sunt impresionante, accesoriile de bun gust, iar tehnologia foarte modernă. 

De exemplu, dintr-o cameră luxoasă nu va lipsi un televizor destul de mare, legat la un sistem home cinema cu sunet pe mai multe canale, un aer condiționat eficient, silențios și ușor de controlat sau baia elegantă, cu marmură ori granit, chiuvete duble, petale de trandafiri și lumânări parfumate.

Activități pentru oaspeți

Un hotel de lux oferă foarte mult confort dar și divertisment. În general, clienții se pot bucura de o sală de fitness deschisă non-stop, piscină, spa, saună, sesiuni de masaj, restaurant, bar sau zonă de lobby.

De la clădiri opulente și decoruri impresionante până la preparate culinare delicioase și servicii ireproșabile, o unitate de cazare luxuriantă le oferă clienților o experiență completă, inedită și o atmosferă de vis.

Hotelurile de lux se diferențiază de cele obișnuite prin serviciile și facilitățile pentru oaspeți care trebuie să fie ușor accesibile și să le acopere acestora toate nevoile, indiferent dacă au nevoie de antrenor personal, babysitter sau serviciu de spălătorie.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.