Victoria Beckham s-a hotărât să renunțe la piele. Anunțul care i-a uimit pe fanii vedetei

0

Posh Spice, sau cum mai este cunoscută prin intermediul trupei Spice Girl, a ajuns să fie preocupată atât de mediul înconjurător cât și de animale.

Victoria Beckham s-a decis să renunțe la piele. Acesta a fost anunțul care i-a uimit pe fanii creatoarei de modă. Creatoarea face parte din lumea modei de mai bine de un deceniu. Și-a condus afacerea cum a putut mai bine, cu toate că în urmă cu un an a înregistrat pierderi enorme.

Chiar și așa, Victoria Beckhan a făcut un anunț oficial. Acesta este cu totul în avantajul afacerii sale, dar nu și al iubitorilor de piele. Aceasta s-a hotărât să renunțe la orice tip de piele pentru crearea pieselor vestimentare din colecția ei.

Victoria Beckham va renunța la piele din acest an

„Victoria Beckham va înceta utilizarea pieilor exotice în toate colecțiile sale din AW19 (Toamnă/iarnă 2019). Brandul Victoria Beckham nu a folosit niciodată blănuri naturale în colecțiile vestimentare sau de accesorii și am confirmat și anul trecut că brandul se alătură inițiativei fur free (fără blănuri naturale)”, a afirmat un reprezentant al brandului, conform Independent.co.uk.

 

PETA îi transmite felicitări Victoriei Beckham

Anunțul conform căreia Brandul VB va renunța la pieile exotice le oferă un motiv de bucurie pentru cei din PETA….

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.