Viața de lux este mai aproape de realitate ca niciodată pentru tinerele ambițioase

0

Pentru tinerele gălățene ambițioase, care visează la o viață de lux, cel mai performant studio este în căutare de noi modele.

Cu toată această pandemie de coronavirus, șansa unui loc de muncă bine plătit pare un lucru greu de atins sau cel puțin realizabil abia după mulți ani de muncă. Cel mai performant studio elimină aceste bariere și este gata să le ofere tinerelor din Galați, încă de la început de carieră, un salariu minim GARANTAT de 10.000 de lei plus un bonus de angajare de 2.000 de lei.

Cum poate un studio să susțină financiar un model fără experiență? Night Prowl Studio este cel mai bun studio de videochat, iar modelele sale câștigă între 1.000 de dolari și peste 10.000 de dolari lunar, fiind studioul de videochat cu recorduri de încasări și prezențe constate în top 10 site-uri de profil cu care colaborează.

Cel mai performant studio este o „fabrică” de modele de top, de la A la Z, având grijă nu doar de imaginea modelelor, ci și de comunicarea și moralul acestora.

Pe partea de imagine, cel mai performant studio din Galați deține o echipă de profesioniști care se asigură de faptul că atât machiajul cât și părul și ținutele modelelor arată perfect. În plus, după maximum 3 luni de la angajare, studioul oferă modelelor care dau dovadă de implicare, determinare și motivație plata integrală a operațiilor estetice pe care acestea și le doresc și la clinicile alese de către acestea. Această oportunitate de achitare integrală a operațiilor estetice a modelelor noi este una dintre metodele prin care studioul se asigură de faptul că tinerele nu mai sunt complexate de aspectul lor și că se simt bine în propriul lor corp.

Pe partea de comunicare verbală și nonverbală, cel mai performant studio din Galați și-a format o echipa de traineri profesioniști care știu cum să șlefuiască comportamentul și comunicarea în adevărate atuuri. În această meserie, tinerele trebuie să cunoască arta flirtului, a seducției, a atracției, managementul comportamentul și limbajului, detensionarea situațiilor și multe alte lucruri pentru a se putea plia perfect pentru fiecare membru și situație cu care acestea intră în contact. Perioada de training este permanentă ca urmare a diversității întâlnite în această meserie și tinerele primesc suportul trainerilor de videochat 24/7, garantat.

Cel mai performant studio din Galați a reușit să își clădească o echipă de profesioniști, indiferent dacă ne referim la modele sau la întregul staff din spatele acestora, dar acest lucru nu înseamnă că este un mediu de muncă rigid, strict și deloc prietenos.

Profesionalismul este legat de respectul pe care îl oferi locului de muncă, dar până la finalul zilei, fiecare suntem oameni și avem nevoie de înțelegere și ajutor din partea celorlalți.

La Night Prowl Studio din Galați, fiecare membru al echipei are grijă de moralul celor din jur, nu judecă pe nimeni și nu împarte răutăți deoarece empatia și prietenia au dus la crearea studioului. Astfel, în studio se leagă adevărate prietenii pe viață. Hai și tu să faci parte din această mare familie!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.