Verighetele lui Nicki Minaj si Kenneth Petty au costat 1,1 milioane de dolari

0

Soţul cântăreţei Nicki Minaj, producătorul muzical Kenneth Petty, a plătit 1,1 milioane de dolari pentru verighetele cu care cei doi s-au cununat la sfârşitul lunii octombrie, în cadrul unei ceremonii secrete, relatează EFE.

Rafaello and Co, casa de bijuterii de unde au fost comandate verighetele, a dezvăluit această informaţie portalului de specialitate E! News, precizând că Petty a plătit şi a controlat personal preţioasele inele.

Nicki MInaj wedding rings
https://www.instagram.com/p/B4QECckpEr6/
Credit: Rafaello And Co/Instagram
HOLLYWOOD, CA – FEBRUARY 10: Kenneth “Zoo” Petty (L) and Nicki Minaj attend Church On Sundays Hosted By Nicki Minaj And Phil The Mayor And DJ Clues Birthday Party at The Argyle on February 8, 2019 in Hollywood, California. (Photo by Johnny Nunez/Getty Images)

Casa de bijuterii i-a felicitat pe cei doi miri Petty şi Minaj postând o înregistrare video cu cele două verighete.

În imagini poate fi văzut inelul rapperiţei cu un diamant mare, de 17 carate, însoţit de alte două briliante cu transparenţa VVS2, de calitate superioară.

Verigheta lui Kenneth Petty, care a fost închis din 1995 timp de patru ani pentru tentativă eşuată de viol asupra unei tinere, are diamante mai mici şi o inscripţie pe care scrie ‘Barbie & Ken’.

Potrivit bijutierilor, Kenneth a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.