Vedetele îi aduc un ultim omagiu lui Luke Perry, cunoscut pentru rolul lui Dylan în “Beverly Hills, 90210”

0

Luke Perry a murit la 52 de ani, acesta fiind internat miercuri, 27 februarie, după ce a suferit un atac vascular cerebral. El s-a stins din viață pe 4 martie, vestea fiind confirmată de reprezentații acestuia, precum și de prietenii apropiați.

„A fost înconjurat de copiii săi, Jack și Sophie, logodnica Wendy Madison Bauer, fosta soție Minnie Sharp, mama Ann Bennett, tatăl vitreg Steve Bennett, fratele Tom Perry, sora Amy Coder și alți prieteni apropiați. Familia apreciază sprijinul și rugăciunile pentru Luke și cere respectuos intimitate în această perioadă dificilă. Nu vor fi lansate noi detalii în acest moment”, a anunțat reprezentantul acestuia.

Luke Perry a fost cunoscut pentru rolul lui Dylan în Beverly Hills, 90210′ și, mai recent, fanii l-au putut urmări în serialul Riverdale’, unde a jucat rolul lui Fred Andrews.

Actorii care au lucrat alături de acesta i-au adus un ultim omagiu și au postat pe rețelele sociale mesaje în amintirea lui Luke Perry.

Ian Ziering, colegul lui din Beverly Hills, 90210′ a scris pe Twitter: „Dragă Luke, am să mă gândesc cu căldură la momentele pe care le-am petrecut în ultimii 30 de ani. Călătoria ta să fie îmbogăţită de frumoasele suflete care au plecat înaintea ta, aşa cum ai…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.