Vedetele de la Hollywood au fost evacuate din cauza incendiilor devastatoare din California

0

Incendiile din statul american California au ajuns până în cartierele de lux ale vedetelor, iar ele au fost nevoite să evacueze casele în care locuiesc. Incendiul a izbucnit luni dimineață în jurul dealurilor din zona de nord-vest a Los Angeles, chiar în apropierea Getty Center.

Conform Newsweek, incendiul a cuprins o suprafață de 600 de hectare și se aștepta ca impactul acestuia să afecteze mai multe lucrări de artă care se află în campusul Getty. Din cauza incendiului, J. Paul Getty Museum a fost închis.

Actorul Arnold Schwarzenegger a fost cel care a distribuit pe rețelele de socializare un mesaj, dorind să își liniștească fanii și să îi asigure de faptul că este bine. „Am fost evacuați în siguranță la ora trei și jumătate dimineața. Dacă sunteți într-o zonă de evacuare, nu vă neliniștiți. Ieșiți. Chiar sunt recunoscător pentru faptul că am avut parte de ajutorul celor mai buni pompieri, ei sunt adevărații eroi care se ocupă de pericol și salvează persoanele care locuiesc în California.”

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.