Urmărește LIVE pe Elle.ro prezentarea de modă TOMMYNOW “SEE NOW, BUY NOW” primăvară 2019 din Paris

0

Evenimentul experiențial celebrează inclusivitatea în modă, cu ținute de podium pentru femei disponibile într-un ecosistem de canale de cumpărare prezente în peste 70 de țări.

Brandul Tommy Hilfiger anunță evenimentul experiențial de modă TOMMYNOW Primăvară 2019 ce prezintă colecția colaborativă TommyXZendaya. Show-ul celebrează și onorează femeile puternice, emblematice pentru cultura pop americană a anilor ‘70, precum și prezentarea de modă Battle of Versailles din 1973 și declarația autentică făcută de modelele americane care au urcat pe podium. TOMMYNOW continuă să facă înconjurul lumii, ajungând pentru prima dată la Paris sâmbătă, 2 martie, ora 22:00 la Théâtre des Champs-Elysées.

Tommy Hilfiger își va lansa cea mai nouă colecție Spring 2019 TommyXZendaya, sâmbătă, 2 martie la Paris, iar show-ul de modă va fi transmis live începând cu ora 22:00, ora României.

,,În acest sezon, îmbinăm moștenirea americană a brandului cu siguranța și optimismul actriței Zendaya, aducându-le împreună sub o formă unică la Paris’, a afirmat Tommy Hilfiger. ,,Colecția colaborativă TommyXZendaya și evenimentul See Now, Buy Now își trag reperele din anii 70 și puterea din semnele zodiacului. Seara va fi o celebrare a spiritului optimist pe care Zendaya și cu mine îl împărtășim, în timp ce aducem diversitate, inclusivitate și încredere pe podium’.

După succesul primelor cinci spectacole TOMMYNOW, ,,TOMMY NOW Presents TommyXZendaya’ se bazează pe formatul Tommy Hilfiger See Now, Buy Now’. Premieră în cadrul spectacolului este prima colecție colaborativă TommyXZendaya, realizată de Tommy Hilfiger în parteneriat cu actrița și ambasadoarea de brand la nivel global, Zendaya. Publicul poate cumpăra ținutele prezentate pe podium imediat, prin intermediul unui ecosistem de canale prezent în…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.