Unde petrece Adelina Pestrițu de ziua ei. În același loc va face nunta | FOTO | Monden, Vedete de la noi

0

Luna viitoare, în data de 2 februarie, Adelina Pestrițu împlinește 32 de ani. Bruneta se pregătește de petrecere. Evenimentul va avea loc la același restaurant unde fosta asistentă TV și-a botezat fiica. În același loc se pare că va avea loc și nunta Adelinei Pestrițu cu Virgil Șteblea.

„Eu, îi mulțumesc lui Dumnezeu, sunt în febra pregătirilor pentru a întâmpina cum se cuvine vârsta de 32 de ani. Am tot stat și m-am gândit, alături de Virgil, dacă să dau o petrecere de pomină sau să plecăm în vacanță pe 2 februarie, ziua în care împlinesc 32 de ani.

Și am ținut cont de faptul că de ziua mea vreau să-mi distrez și prietenii dragi pe care îi am, unii de o viață întreagă, alții de câțiva ani, iar astfel s-a votat sa fie mare petrecere. Pentru mine toți sunt speciali și dragi, și mă bucur enorm când mă gândesc că vin cu drag să se distreze alături de mine și în cinstea anilor mei. Este un sentiment tare plăcut să vezi cum sute de oameni petrec alături de și pentru tine.
Am spus sute pentru că și de data aceasta estimez că vor fi în jur de 150-200 de prieteni lângă mine.

Locația mi-am dorit să fie una elegantă, primitoare, spațioasă și cu mâncare delicioasă. Dar mai ales, să mi se permită redecorarea completă a sălii. Nu pentru ca n-ar fi una…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.