Un prieten apropiat lui Joe Jonas și Sophie Turner a dezvăluit când va avea loc nunta celor doi

0

Joe Jonas și Sophie Turner se află, oficial, în Paris și se pregătesc pentru cea de-a doua nuntă. Cuplul a confirmat locația cu două selfie-uri postate de fiecare pe conturile personale de Instagram, în care observăm clar Turnul Eiffel. Dr. Phil, un prieten apropiat al cuplului, a lăsat un comentariu la fotografia lui Sophie, spunând: „Luați-o ușor! Încă o săptămână! Ne vedem la nuntă!”

Nu este prima dată când Joe și Sophie postează fotografii identice în social media. Aceștia au procedat la fel și în noiembrie 2017, când și-au anunțat logodna. La acea vreme, cei doi și-au fotografiat mâinile, cu cea a lui Sophie deasupra, pe care se observă inelul de logodnă. Joe a scris la versiunea postată „A spus da”, în timp ce Sophie a scris „Am spus da”.

La începutul lunii mai, Priyanka Chopra, care este căsătorită cu Nick Jonas, a confirmat că Joe și Sophie vor avea încă o nuntă, în Franța, unde își vor invita toți prietenii. Joe Jonas și Sophie Turner și-au oficiat relația la o capelă de cununii din Las Vegas, în luna mai, alături de câțiva artiști pe care i-au invitat pe…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.