TOP 15 Cele mai HOT parfumuri de primăvară, care te vor cuceri iremediabil

0

Inspiră-te din sugestiile noastre de parfumuri de primăvară, poate vei găsi acea aromă specială care te va cuceri iremediabil.

Apă de parfum Si Fiori, Giorgio Armani, 50 ml, 463 lei

Creat de parfumierul Julie Massé, noul Giorgio Armani Sì Eau de Parfum Fiori reinterpretează tema parfumului ciprat lansat în 2013, cu ajutorul irezistibilei flori de Neroli. Notele de top de mandarină verde și coacăze negre – ingredientul semnătură al parfumurilor Si – se îmbină armonios cu notele de bază de vanilie și mosc alb, iar rezultatul este un parfum atât simplu cât și complex, feminin și îndrăzneț.

Apă de parfum 1957, colecția LES EXCLUSIFS DE CHANEL, Chanel, 75 ml, 925 lei (exclusiv în Chanel Espace Beauté)

1957, noua apă de parfum din colecția LES EXCLUSIFS DE CHANEL, celebrează anul în care a debutat povestea de dragoste dintre Gabrielle Chanel și America. O creație olfactivă ce poartă semnătura parfumierului Olivier Polge, cu note predominante de mosc alb, dar și de vanilie, miere și piper roz, ce îți va pune în valoare senzualitatea.

Apă de toaletă Miss Dior, Dior, 100 ml, 575 lei

François Demachy, parfumierul-creator al Casei Dior, ne aduce o compoziție proaspătă și intensă creată în jurul trandafirului de Grasse și al unui val delicat de lăcrămioară delicat ca un jupon din tul. Cultivați pe plantațiile din Grasse, de către partenerii exclusivi ai Casei Dior, trandafirii sunt recoltați în fiecare an în luna mai, cu mâna, conform tradiției, pentru a se păstra toate calitățile acestei flori delicate și prețioase.

Apă de parfum L’Interdit Couture Edition, Givenchy, 50 ml, 440 lei

În 2018, Givenchy a lansat L’Interdit, iar întreaga lume a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.