Top 12 cele mai spectaculoase hoteluri de lux din Europa, în care merită să îți petreci vacanța în 2020

0

Cu toții ar trebui să ne facem măcar o dată plăcerea de a sta într-un hotel de lux. Și spunem asta deoarece acesta îți va oferi o experiență completă, inedită, pe care o vei aprecia cu siguranță.

De la preparate delicioase, clăridi opulente, toate aceste hoteluri te vor încânta și îți vor crea o atmosferă de vis. Așadar, iată 12 dintre cele mai spectaculoase hoteluri de lux în care ar trebui să stai măcar o dată în viață:

1. Le Meurice

Un hotel cu adevărat de vis este Le Meurice din Paris. Acesta se află chiar lângă Muzeul Luvru, iar dacă te întrebai care este prețul unei nopți pe care ți-o poți petrece acolo, află că ajunge la 662 de dolari pe noapte.

2. Le Bristol Paris

Prețul unei nopți în hotelul Le Bristol Paris este de aproximativ 1.000 de dolari, însă trebuie să recunoaștem că acesta este unul pe măsură. Se află la o distanță destul de mică de Castle Park și The Galleries și oferă destul de multe servicii de care te poți bucura, de la spa, piscină sau un restaurant ale cărui preparate delicioase sunt premiate cu stele Michelin.

3. Four Seasons Hotel Firenze

Four Seasons Hotel Firenze este unul dintre hotelurile din Italia care oferă o priveliște de vis în care te poți relaxa. De la o terasă impresionantă, preparate specifice Italiei sau săli de gimnastică, în mod cert hotelul te va încânta. Prețul unei nopți la Four Seasons Hotel Firenze este de 713 dolari.

4. The Peninsula Paris

O clădire istorică, foarte aproape de Champs-Élysées și Arcul de Triumf, transformată în hotel este The Peninsula, un hotel  luxos din Paris. Hotelul dispune de o suită de servicii, cum ar fi piscină…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.