Taylor Swift și Joe Alwyn s-au logodit?

0

Taylor Swift apare pe coperta ediției de septembrie a revistei Vogue și dincolo de declarațiile făcute în interviu, artista se pare că ascunde câteva indicii despre relația ei cu Joe Alwyn în melodiile de pe noul album.

Taylor Swift a postat pe Instagram mai multe imagini din shooting-ul realizat pentru acest număr, însă atenția fanilor s-a concentrat pe versurile pe care artista le-a postat din melodia „Lover”, piesă de pe următorul album pe care îl va lansa artista.

„My hearts been borrowed and yours has been blue / Alls well that ends well to end up with you” (Inima mea a fost împrumutată, iar a ta fost albastră/ Totul e bine când se termină cu bine să ajung cu tine.”)

Practic, în aceste versuri este vorba despre una dintre cele mai cunoscute tradiții de nuntă. Miresel trebuie să poarte ceva vechi, ceva nou, ceva împrumutat și ceva albastru în ziua nunții.

Versurile, precum și legătură cu această tradiție, i-au făcut pe fani să creadă că Taylor Swift și Joe Alwyn s-au logodit, urmând ca în viitorul apropiat să existe și o nuntă.

Taylor Swift și Joe Alwyn și-au păstrat relația secretă încă de la…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.