Stilistul lui Jennifer Lopez nu ar fi vrut să poarte la premiile Grammy celebra rochie Versace

0

Jennifer Lopez, în vârstă de 50 de ani, a defilat într-o rochie iconică Versace la săptămâna modei de la Milano. Însă, rochia a devenit cu adevărat o piesă recognoscibilă deoarece Jennifer Lopez a purtat-o la decernarea premiilor Grammy, în urmă cu 19 ani.

Jennifer Lopez a dezvăluit pentru Vogue cum a fost momentul în care a probat celebra rochie Versace. Artista a purtat o variantă a rochiei mult mai extravagantă și decoltată. Cu toate acestea, în urmă cu 19 ani, ea nu a ieșit atât de mult în evidență. Jennifer s-a sfătuit cu stilista ei, Andrea Lieberman, care a încercat să o facă pe Jennifer să încerce diferite ținute. „A avut mai multe variante, însă nimic nu era cu adevărat special. Totul era un fiasco, iar noi eram: „Ok, totul e în regulă.”

„Ulterior, ea a venit cu trei rochii, de care chiar sunt încântată acum, iar oamenii veneau cu aproape 1.000 pe care să le încerc să văd cum îmi vin. Dar în acea zi, doar două sau trei rochii am încercat.” Însă, din momentul în care Jennifer Lopez a îmbrăcat rochia Versace, toată lumea a apreciat-o și a reușit să…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.